27. okt 2004 8:26
Jutro :) glede alkohola, je res prepovedan, ampak če kdaj spiješ kak kozarček, naj ne bi bilo tako grozno. Ko sem hujšala še pri zdravniku, mi j epovedal, da je načeloma prepovedan, a da lahko kak kozarček kdaj. Navadila sem se takrat na beli spricarček, čeprav raje spijem kozarec piva :) Ja trebušnjaki so res zakon!!Pa hitro se jih navadiš naredit po 200 na dan kot petra. Je pa še nekaj fino vedet, kako se dela prave terbupnjake, ni ti potrebnmo celega zgornjega dela dvigovat, da ti ratajo s tem trebušnjaki odvratni. Lepo se uležeš na tla in dviguješ samo glavo, da ti dela res cel trebuh. Malo n aj grejo ramenčki gor, to je vse, in je mnogo lažje predvsem, pa tudi to je priporočilo iz DIF-a. Sem špa zdej zelo pridna in se vozim v službo s kolesom, lepo v vsako smer 25 minut, to je kar nekaj. Samo to bo vsak drug teden, ker preostanek me moj dragi vozi v službo. In sem se kar odločila, da bom tudi pozimi s kolesom hodila, se mi časovno splača. si bom kupila zimske gume No en lep dan, Lars