21. okt 2004 8:53
Jutro, hvala za kus kus, sej se mi je zdelo da je OH. Ga mam ful doma, sem ga zadnjič nabavila, najcenejši je v Leclercu, če katero zanima in ful je dobr, meni osebno mnogo boljši kot pa naši proizvodi. Leclerc ga ma pod svojo znamko eco. Včeraj sem mela Oh dan in sem seveda pozabila na kus kus, oziroma sem fantu prebirala kaj bi lahko jedla in se je zagrel za palačinke z gobami iz rinine knjigice. Men so ble prov ful dobre res. Pa čez sem si tko kot eno salso naredila paradižnikovo omako s pestom, domačim seveda,mmmm. Še stara mama od fanta, stara 88 je ful pohvalila :) Sladica je bila pa dolgo pričakovana pita iz jabolk, ki sem jo naredila že 2 dni prej in sem se komi zadrževala, da je ne bi maznila. Je pa ful dobra. Ina danes pa sadje, sadje, sadje. Ta dan mi je res smotan, pa ne zaradi tega ker ne mores nic jest, ampak ker me potem ful šravfa. Vedno bolj opazujem, da prihajajo neke bolezni, če temu lahko rečem tako, s to dieto, me je kar strah malo ratal, kajti ne dolgo nazaj sem prebrala na med over net en srhljiv post o moškemu ki je hujšal po tej dieti. Da ni to nevarno????? A se je katera že posvetovala pri zdravnici????? Lep dan, Lars