neznan uporabnik
22. okt 2004 10:05
Lepo pozdrav vsem, tudi jaz sem nova na tem forumu in drugi dan na tej "pravilni prehrani" - tako pravim, ker mislim, je lazje sprejeti vse, ce ne razmisljas, da si na dieti. Odlocila sem se zanjo prav zaradi razloga, ker zelim dozivljensko spremeniti svoje prehranjevalne navade in zgubiti okoli odvecnih 7 kil, ki so se mi nabrale kot posledica nepotrebnega prehranjevanja. Prvi strah je bil (kot opazam pri veliko drugih) - kava brez mleka, da to pa ne gre - in glej ga cudez - brez problema jo pijem :) zdaj pa vprasanje - povsod pise brez sladkorja - ali je natren uvrsecen med sladkorje ali jo ok? moj vecji problem je, da zajtrk ok, vmes se kaksno sadje za malico, ampak iz sluzbe pridem med 4 in 5 in takrat imam sele kosilo. tako, da sem bila vceraj totalno sestradana, ampak sem zdrzala in pol je bilo ok. ali se se kdo srecuje s podobnim problemom? ker naprej je problem pri B dnevu,ker moras imeti med K in V razmika 4 ure, po 8 pa naj ne bi vec jedel... sama se bom poskusala cim bolj drzati diete, cim man ali nic prekrskov in z mojega vidika oz nacina prehrane se mi ne zdi tezko, ker lahko dejansko jem vse tisto, kar imam rada in se tega ne navelicam. edino enaka vecerja in kosilo mi ne gre skup - tega se verjetno ne bom drzala, seveda bom pa ostala znotraj prehrane dolocenega dneva. Uff trenutno cakam, da bo ura ena in da pride na vrsto banana :))) veliko volje zelim vsem (tud sebi hehe) izziv