11. okt 2004 22:42
Pozdrav dekleta,
Vse najboljše slončica in naj bo praznovanje sladko!
Mhm, me je kar malo sram priznati, vendar sem v soboto grešila. Na programu je bil sadni dan, vendar sem se pridružila družinskemu slavju in si privoščila. Sicer sem sklenila, da se tokrat ne bom sekirala, pa mi ni čisto uspelo. Včeraj sem imela tako sadni dan in cel dan so bile skušnjave hude!!! Ko sem kuhala kosilo, sem skoraj v piskre padla, čeprav sem namerno kuhala stvari, ki jih ne maram preveč. V usta sem dala slivo in sesala peško kot dojenček dudo in razmišljala o tem kako je koleraba zanič, puranovi zrezki pa tako ali tako preveč suhi, da bi bili vredni še ene pregrehe. Popoldne sem pojedla malico (2 jabolki), čeprav ponavadi ne malicam, ampak kriza je bila res huda. Za večerjo sem si tudi privoščila jabolka. No, danes sem vesela, da sem včeraj zdržala, ker se predobro poznam in če bi grešila še včeraj, bi šel ves dosedanji trud po zlu.
Danes je bil B dan - moj najljubši. Pojedla sem puranov zrezek in dušeno zelenjavo in še eno porcijo za večerjo. Potem pa sem šla plavat in v savno in zdaj se počutim odlično.
Jutri bo za kosilo in večerjo jota in vsa vesela vam lahko povem, da imam spet močno voljo. Saj jo bom tudi rabila, ker je v petek moj prvi vodni dan.
Nekaj bi vprašala, čeprav je v Rinini knjižici čisto jasno napisano: na vodni dan samo vodo. A je katera od vas popila kakšno črno kavo ali morda čaj?
Vesela sem, da smo v hujšanju skupaj in vam želim čim več močne volje in minus kil
Lahko noč
Marina5