Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

SLONCICA  

član od: 12.3.2004

sporočila: 321

11. okt 2004 17:19

Ojla punce! Danes je moj 36.dan in do sedaj sem shujšala 6 kg. Sem kar zadovoljna, mislim, da sem zdaj že kakšen teden v mirovanju, saj mi nič ne gre dol. Vendar se ne sekiram. Danes je moj OH dan in prišel je ravno na moj rojstni dan. Tako, da si bom danes zvečer privoščila košček torte in kakšen kozarec dobrega vinčka, da proslavim mojo 26-letnico ( marja, kmal bo 30, ha ha)! Lep pozdrav vsem novim in tudi tistim tastarim. Pridni bodte!

stanka  

član od: 3.6.2002

sporočila: 716

11. okt 2004 20:11

Slončica, vse najboljše, pa lepo praznuj!!! LP, Stanka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

11. okt 2004 21:37

SLONČICA VSE NAJBOLJŠE!!! Na zdravi in izpij ga, Kozarček ali pa dva, In praznuj veselo, Kar se le da! Lp, Rožica. p.s. Pa ne več strašit s tisto drugo cifro, se že tako resno sliši. :) Jaz imam raje zaokroževanje navzdol, kot pri matematiki. :)) Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

11. okt 2004 22:42

Pozdrav dekleta, Vse najboljše slončica in naj bo praznovanje sladko! Mhm, me je kar malo sram priznati, vendar sem v soboto grešila. Na programu je bil sadni dan, vendar sem se pridružila družinskemu slavju in si privoščila. Sicer sem sklenila, da se tokrat ne bom sekirala, pa mi ni čisto uspelo. Včeraj sem imela tako sadni dan in cel dan so bile skušnjave hude!!! Ko sem kuhala kosilo, sem skoraj v piskre padla, čeprav sem namerno kuhala stvari, ki jih ne maram preveč. V usta sem dala slivo in sesala peško kot dojenček dudo in razmišljala o tem kako je koleraba zanič, puranovi zrezki pa tako ali tako preveč suhi, da bi bili vredni še ene pregrehe. Popoldne sem pojedla malico (2 jabolki), čeprav ponavadi ne malicam, ampak kriza je bila res huda. Za večerjo sem si tudi privoščila jabolka. No, danes sem vesela, da sem včeraj zdržala, ker se predobro poznam in če bi grešila še včeraj, bi šel ves dosedanji trud po zlu. Danes je bil B dan - moj najljubši. Pojedla sem puranov zrezek in dušeno zelenjavo in še eno porcijo za večerjo. Potem pa sem šla plavat in v savno in zdaj se počutim odlično. Jutri bo za kosilo in večerjo jota in vsa vesela vam lahko povem, da imam spet močno voljo. Saj jo bom tudi rabila, ker je v petek moj prvi vodni dan. Nekaj bi vprašala, čeprav je v Rinini knjižici čisto jasno napisano: na vodni dan samo vodo. A je katera od vas popila kakšno črno kavo ali morda čaj? Vesela sem, da smo v hujšanju skupaj in vam želim čim več močne volje in minus kil Lahko noč Marina5

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

11. okt 2004 23:34

Marina5 jaz ravno danes zaključujem svoj prvi vodni dan. Popila pa nisem niti kozarca vode, cel dan sem pila metin čaj. Mislim da v Rinini knjižici med tekočino prištevajo celo bistre juhe, jaz sem to razumela kot dovoljeno, vendar je nisem uživala. Mislim, da ni velike razlike med vodo in čajem (seveda nesladkanim). A ja, pila sem tudi limonado (grenko) in zjutraj skodelico črne kave. Kar vstrajaj naprej, majhne pregrehe naj te ne spravijo s poti. Če smo vstrajale do prvega vodnega dne bomo še naprej. A Ne? Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

12. okt 2004 7:16

Dobro jutro dekleta! Uspešno sem preživela moj 1 dan! Danes pa ne vem kaj naj jem. Imate kakšen predlog? V službo sem si prinesla domače hruške in pa seveda vodo, tak da bom zdržala do 3 popoldan. Slončica vse najboljše za tvoj rojstni dan! Barbolinka

lars  

član od: 7.4.2004

sporočila: 55

12. okt 2004 8:44

Hej Slončisa, malce z zamudo, pa vseeno iz srca vse najboljše. Ah teh 30, sej ni tako grozno, samo tako se sliši, meni samo še malo manjka do 30-tke , pa se počutim mlado. Barbolinka, predvidevam da imas skrobni dan, lahko ješ riž z zlenjavo pa zraven solato, ali pa kaj z fižolom, lahko pečen krompirček in zelenjava, nekateri kus kus dajejo pod škrob drugi pod OH, tako da ne vem tvoja odločitev. lahko celo solato s koruzo,.... Ogromno je enih kombinacij, sem pa našla še tole stran, ki mi marsikateri znala pomagat in dati zagon. http://med.over.net/phorum/read.php?f=93&i=12487& Malo si poglejte, pomaga Lars

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

12. okt 2004 9:21

Lars, najlepša hvala za to stran, fuuul velik kombinacij je! Barbolinka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

12. okt 2004 11:34

Lep dan vsem! Lars in vse ostale, na tisti strani je prepisan jedilnik iz Rinine knjižice, tako da kdor je nima lahko ideje poišče na tistri strani. Mi je pa veliko bolj všeč, ker je ločeno glede na beljakovine, škrob,... in ne na dneve kot v knjigi. Kadar jez ne vem kaj naj jem navadno preberem predloge v Rinin knjižici in ker so razvrščeni po dnevih navadno preberem tudi kaj takšnega kar ni za določen dan in si vzbudim nepremagljive želje po "prepovedanim", saj veste na beljekovinskega bi jedel škrob..., samo tisto kar lahko spleoh ne diši. :) Si bom pa defenitivno shranila tisto stran, ker sem nekaj podobnega začela delati tudi sama, ravno zato da imam na enem mestu beljakovine ,... in hitro najdem kaj ustreznega za določen dan. Razmišljala sem že tudi, da bi si na podoben način uredila predloge iz Rinine knjižice pa se mi ni ljubilo prepisovat. Hvala Lars, si mi olajšala delo. Zdaj grem pa urejat in printat, pol pa hitro nalepit na notranjo stran kuhinjskega elementa!!! Lp, Rožica Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

12. okt 2004 12:13

Poglejte še tukaj je veliko informacij, čeprav se nekateri napotki ali razvrščanje razlikujejo od naših, no vsaj mojih. http://www.geocities.com/hdieta/dpd.htm Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti