22. feb 2005 20:43
Zdravo vsi...dolgo se nisem oglasil ...malo sem pokukal na te vase (nase) strani in vec ali manj se dolocene zakoreninjene navade ponavljajo...lahko bi rekel, da so to ravno tiste navade (cetudi na pogled nepomembne) zaradi katerih smo tukaj zbrani. Opazil sem, da je najhujsi problem kako piti kavo. Za vecino je to slaba navada (bila je tudi moja), da v resnici ne pijemo kavo temvec mleko in sladkor....no ja pa se malo po kavici ima okus vsa zadeva. Da ne bom nakladal...najprej se bom pohvalil...dal sem skozi 3m dieto (zares dosledno po navodilih) in sedaj so minili od konca diete trije meseci. Vsem v spodbudo...shujsal sem brez tezav dobrih 20 kg....in od tkrat dalje niti grama vec ne dol ne gor...fantasticno...moj odnos do hrane se je drasticno spremenil...na zacetku sem mislil da bom postal nekaksen "frik" in da bodo potem tezave s prehranjevanjem...ravno obratno...ugotovil sem, da sem imel vecje tezave prej ko sem jedel vse vprek in kadar koli. Sedaj imam mir...pocutim se odlicno..krvna slika je b.p. (sem ze bolj v letih) in navadil sem se na red pri prehranjevanju...spim mnogo bolje...gibljem se lazje...in nikoli nisem vec lacen...edino kar se nisem se navadil ...ko primem hlace preden se oblecem imam obcutek, da mi bodo premajhne in sem potem prijetno presenecen..:) Lep pozdrav vsem in pijte cisto kavo, pijte jo pocasi in uzivajte v njeni aromi, posebej pijte mleko (to je obrok v mesnih dneh) in posebej uzijte sladkor sem in tja v obliki tortice recimo... gigu bengili