18. feb 2005 12:27
Hojla!
Pravkar sem naročila drugo knjigo o ločevalni dieti.Če katero zanima,prednaročila zbirajo še do prvega marca,za naročilo pa kličite 02 778 17 71!
Drobtinica,sej sadni dnevi niso tako zelo hudi.Poleg tega pa lahko ješ na sadni dan tudi zelenjavo(paradižnik,kumare,papriko,kislo zelje)!
Lisa,tolk kil mi manjka do moje idealne teže,ki naj bi bila glede na mojo višino in starost 62 kg,verjetno pa tolk kil ne bom sklatla.Ko sem bila prvič na 3MD sem shujšala 11 kil,največja teža,ki sem jo imela pa je bila 120 kil(takrat mi je v glavi končno nekaj kliknilo).Takrat sem začela spreminjati svoje obžrtno prehranjevalne navade in prebrala na kupe knjig in revij o zdravi prehrani.Že samo s tem,da sem v svoje jedilnike vključevala veliko zelenjave in sadja,ter zmanjšala maščobe sem kar veliko shujšala.
3MD pa me je takoj navdušila,predvsem zato,ker ni treba preštevati kalorij in ker nisi nikoli lačen.
Ikc,ješprenj res spada po Š dan,tako,da boš morala počakati do naslednjega Š dne.
Na Š dan jemo: FIŽOL,GRAH,SOJO,LEČO,ČIČERIKO,JEŠPRENJ,RIŽ,KROMPIR,KORUZO,ZRAVEN PA VSO OSTALO ZELENJAVO!
na OH dan jemo:TESTENINE Z ZAČIMBAMI,PICO Z PARADIŽNIKOVO POLIVKO IN ZELENJAVO,PRESTE,SLANIKE,PALAČINKE BREZ JAJC IN MLEKA,AJDO,PROSO,JEČMEN,PIRO,OVSENE KOSMIČE,VODNE VLIVANCE,POLENTO,TORTILIJE, SLADKOR IN SLADKARIJE.
Torej,kot je rekla pionirka Marina:
Za lepšo postavo,z 3MD naprej!
Adijo!
Marjetka cvetka
Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 18. feb 2005 12:33:35