21. feb 2005 8:25
hojla hujšarce in hujšarji! pa je za mano en pregrešen podaljšan vikend. vidim, da sem veliko zamudila. nekaj sem uspela za nazaj prebrat, predvsem iščem ideje in vohunim kaj ste papcale. madona, zadnje čase še samo razmišljam, kaj bi lahko jedla. hm, za mano 14 dni, pravzaprav sem imela 1 teden uvajanja in navajanja, zares pa sem zaćčela pred 1 tednom, da sva se s kolegico ujeli in skušava s skupnimi močmi še v drugo izboljšat svojo "maso" (obe sva pred 1 letom že hujšali po tej in marsikateri drugi dieti, ampak ta je zakon. aleluja). najboljše je, ker se potem skupaj na OH dan sladkava, pa 1x tedensko na fitnes skočiva. itd. več nas je lažje je. seveda pa mi je anjbolj v moralno oporo tale forum. .... no pa sem zašla.
PRVO: Nalin IN mATEJ- čestitke!!! NALIN, PO 2 porodih ti lahko povem, da menim, da je tovrstno prehranjevanje zelo zdravo. žal mi je, da takrat nisem vellea za to dieto, oz. raje način prehranjevanja. vsak nosečnost me je stala + 18 kg. ampak zdaj sem spet nazaj, oz. še boljše, vitkejša sem kot pred 1. nosečnostjo. zdaj se samo borim, da končno pridem do neke postave, da poelti ne bom rabla razmišljat, kaj naj oblečem, da skrijem to in ono. predvsem pa- jem bolj zdravo kot kadarkoli prej. delam na tem, da bom vzor otrokom.... itd..
DRUGO: drobtinica, nekdo ti je že odgovoril in dal link od receptov za 3MD. no, na med.over.net sem šla tud sama pogledat tist link.....pa mi nekaj ni jasno...in sicer OH dan... polenta, kus kus , pira in ajdova kaša- a ni to v škorbnem dnevu????
če ima katera še kakšne ideje za jedilnike, se priporočam :)
kako kaj napredujete? madona, pa naj mi nekdo pove, zakaj je tako hudićčevo težko kidat teh nekaj kilogramov??? nikamor se ne premakne...
danes sadni dan, pa cel dan sestanki. najbrž ne bo tako hudo....
lep uspešen dan.
tabina
Sporočilo je spremenil(a) tabina dne 21. feb 2005 09:02:56