10. feb 2005 17:29
Zdravo. Danes se pa tudi na forumu pozna, da je bil tako lep dan, je kar malo manj napisanega, kot po navadi Pa saj sem tudi jaz izkoristila ta prečudovit dan, s prijateljico sem odšla na smučanje na Roglo. ilo je tako norooooo super, da mi je bilo kar škoda, da sem morala že ob 12ih domov. Dragana, to si pa zelo lepo napisala. Si moram zapomniti. Je pa čista resnica. Dipsi, kozarce, lahko kupiš v vsaki bolje založeni trgovini, kjer prodajajo stvari za "zdravo življenje". Če te pa zanima za točno določeno mesto, ti bodo pa druge še napisale. Rožica, zgleda da je že vse za mano. Od petka do nedelje sem bila kar v postelji oz. na toplem, ponedeljek pa je že bilo vse vredu. Očitno le ni bilo tako hudo, kot je sprva kazalo, da bo, glede na to, da be je vse bolelo, da nisem zaradi glavobola mogla nič...Upam, da sem za letos s tem konec...Kaj pa ti, kako kaj dieta in kg-ji, gredo dol? Si zadovoljna z rezultati? Lisa, hvala za informacijo o pilates vajah. Sicer je res boljše, če jih delaš ob filmčkih, kjer lahko vidiš kako in kaj, ampak za začetek je pa tudi to vredu. Če si je že katera kupila, a je v redu, se splača kupiti? Lp, maychi