9. feb 2005 20:14
Pozdravcek vsem na tej strani! Danes je moj 17. dan (B) in koncno sem se opogumila, da kaj napisem, berem vas pa ze od 200. strani naprej. Priznam, da komaj dohajam. Se dobr, da sem danes na bolniski, sem nadoknadila vso zamudo, hihi. Sem se ena, ki zadnjih 17 dni poje precej vec sadja, kot pred 3MD in mi ravno tko ni bilo jasno, kako sem zbolela. Pa vendarle, zunaj je mocno mraz in menda se v takem virusi najboljs razmnozujejo. Svaka cast vsem, ki tako pogumno vztrajate, se men date voljo, k je nimam glih na pretek. Sploh zdej ob bolezni sem se malo prekrsila, pa se rojstni dan sem imela. No, ampak danes se spet lepo drzim, pa tut lacna nisem vec tok. Vaga pravi -3,5 kg, na centimetrih se pa tut ze nekej pozna - se ne zanesem glih najbolj nanje, ker nikol ne vem, a sem glih fajn vdihnila in pomerila ali glih fajn izdihnila in pomerila. Zato se mi zdi vaga bolj nepristranska. Kljubvsem pristranskim meritvam, tanajljubse hlace me ne tiscijo vec tok v pasu kot so me, to pa tut nekej velja :)))