8. feb 2005 17:22
Živjo! En ekstra pozdrav vsem novim, ki so se opogumile in se nam pridružile tudi z tipkano besedo. Dobrodošle vse!!! Marina 5 nisi edina, tudi jaz sem grešila, ne vem kaj je narobe. Nekaj je v zraku, al pa je kriva luna. Jaz sem ne nasitna. Kar ne morem sama sebi verjet. Pa če po pravici povem se nič ne sekiram, tako pač to je, dokler gredo kilogrami dol, se tudi za dva krofa na sadni dan ne bom požrla. Treba je gledat naprej, danes je polna luna in to zame pomeni lunin post. Gremo novim zmagam naproti!!!! Nalin, če se prav spomnim si že kar nekaj časa z nami. In s trditvijo, da ta dieta ne deluje se ne morem strinjati. Praviš, da vsaj zate ne dluje. Prav! Pa si že mogoče kdaj pomislila, da bi začela upoštevat pravila te diete. Kruh, maščobe,...če zeliš izgubiti malo več kilogramov v teh treh mesecih res niso zaželeni. Na dan lahko zaužijete le dve žlički kakovostnega olja ( olivno ). Osnovno načelo je: če želite močno shujšati, jejte vse dni v glavnem kuhano in dušeno hrano, odpovejte se kruhu, zmanjšajte količino sadja v sadnih obrokih.... Sicer pa je ta tekst prepisan iz rinine knjige, da ne bom vsega prepisala. Predlagam, da si sami preberete in osvežite pravila. Sicer pa vsak zase ve koliko želi shujšati in temu primerno priredi dieto. Vsekakor pa mislim, da ocvrte ribe, oziroma nasploh ocvrte jedi res niso primerne za dieto. Ampak kot sem že rekla vsak zase res najbolje ve. In če se ne motim si, Nalin, enkrat napisala, da si izgubila 5 kilogramov? Al, kako iterpretiraš da dieta ne deluje. Po moje je bistvo vsake diete izguba kilogramov. A ne? Pa brez zamire, to je le moje mnenje. Predlagam ti da pričneš malo bolj gledat na vsebnost živil in pričneš kupovati in uživati živila z manj maščobe.... Drugače pa le še to, v drugem in tretjem mesecu gredo kilogrami res zelo počasi dol. Tako zelo počasi, da se včasih zdi, da sploh ne grado. A ko na koncu pogledaš statistiko za nazaj, vidiš da temu ni tako. Zato ti predlagam, da vstrajaš naprej na tej poti, ker sem prepričana, da če želiš izgubiti še nekaj kilogramov, je to prava pot. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.