7. feb 2005 15:12
Čao! po obilnem kosilu se spet malo oglašam .Komaj sem se najedla ,ker sem bila tako lačna po prvem vodnem dnevu.Tako sem se danes zvagala in premerila prvič od kar sem začela dijeto tako da sem bila zelo presenečena nad rezultatom kg-7,v pasu -9cm na bokih pa-5cm.Mislim da je bolj smiselno da se ne vagate vsak da ,ker kilogrami nihajo tudi zaradi tega kakeršen dan imamo.Tako sem jaz nad vspehom zelo zadovoljna. Vsem tistim ,ki ste danes na vodi pa želim da bi vam uspelo saj je več kot pol dneva okrog.Le korajžno naprej. Darchy le korajžno, jaz sem včeraj popila približno 4l tekočine in sem bila pred to dijeto taka kot ti dosti krat je bila kava vsa tekočina ki sem jo popila.Zdaj sem se strenirala v službi imam pollitrško falšo tako da popijem 1,5 ,popoldne doma paše približno toliko.Od začetka pa sem si pomagala tako da sem se zjutraj prisilila malo piti potem pa sem vsakič ko sem prišla iz stranišča po mali potrebi popila kozarec vode, pa pomaga. Nalin ti pa le korajžno naprej bo pa naslednji vodni dan boljši ko boš vedela da ni dobro predolgo odlašati z kavo če si jo drugače vajena piti. Neverjetno tudi moje zdravje se je popravilo.Imejtese skrajno lepo. jaca