8. feb 2005 17:48
En dober dan voscim vsem skupaj,
Vsem novim pa izrekam dobrodoslico in vam povem, da bodo uspehi ze kmalu vidni. To pa cloveku da volje za nadaljevanje, a ni tako?!! Torej, vcasih bo majckena kriza, pa pridite sem in boste videle, da niste same. Vse se ubadamo z istimi vprasanji in vedno se najde odgovor, nasvet ali pa bodrilne besede. No, vcasih te pa kdo malo "ozmerja" ane Marjetka Cvetka :o). Hvala za tvoje besede, so mi koristile. Skoda samo, da nisi bila z nami na pustovanju, bi me ze takrat lahko malo okregala in mogoce bi se odrekla pregreham. Pa nic ne de, sem nazaj na pravi poti. Danes je bil sadni dan in za zajtrk sem pojedla banano. Potem sem celo druzbo gnala na Vrsic in hodili smo dobri dve uri. Na vrhu so si vsi privoscili snopcek in sendvice jaz pa sem iz rukzaka privlekla jabolko in pomaranco. Kljub prigovarjanju, da je snopcek iz samega sadja, sem tokrat zdrzala in upam, da se ne bom prehladila, ker sem se popolnoma mokra preoblacila na ene minus 10 stopinjah. Po moje ne, ker sem tako lepo tapicirana, da mi mraz ni prisel do zivega :o). Bil pa je prekrasen dan in moram reci, da se pocutim kot prerojena. Najraje bi vzela par dni dopusta in se malo nauzila zimskih radosti.
Takole, zdajle si grem pa naredit eno fino sadno solato in prelila jo bom s sokom limone, ker si bom danes res privoscila eno fajn vecerjo!!!
Nalin, Rozica ima prav. Ocvrte ribe res ne bodo primerna dietna hrana. Zakaj si ne naredis jajca (na oko, mesana, pokisana, omleto), mogoce bi si lahko pripravila zelenjavo si sirom (napol kuhano zelenjavo daj v jensko posodo, potresi s sirom in popeci v pecici). Namesto mesa si lahko privoscis solato s tunino, sirom ali pa jajci. Na B dan imas na izbiro tudi jogurte in razne skute. Izbira je res velika, le malce domisljije potrebujes. Ce mi bo se kaj prislo na misel, ti bom napisala. Samo obupat ne Nalin!! Pa tudi ribe si lahko pripravis na veliko nacinov: kuhana postrv, pecena postrv s trzasko omako, tuna s paradiznikovo omako, morski sadezi v solati ali pa kot preliv zelenjavi, oslici, skampi na buzaro (dieti prirejen recept), skoljke v solati ali na buzaro, itd (bom raje nehala, ker se mi tako sline cedijo). Jaz pa bom danes skuhala fino govedino, ki jo bomo imeli jutri za kosilo. Domaci pa se odlicno juho in privoscila jim bom pravo "nedeljsko kosilo" in to na sredo :o).
Zdaj grem pa res jest, ker mi ze posteno kruli.
Pridni bodite in kot je rekla Marjetka Cvetka, punce ne ga srat ... hahahahahahahaha
dijoooooo
Marina5