9. feb 2005 16:24
Hojla!
Oj,punce ne se kregat!!!
Lisa,zelo dobro si napisala tisto o tvoji 100-kilski sodelavki.V njej sem videla sebe pred odkritjem ločevalne diete.Saj sem bila kar naprej na kakšni dieti,a se nobene nisem držala in kile so šle kar gor,namesto dol.Sej sem včasih tudi shujšala,a potem sem vse dobila nazaj,pa še veliko zraven.
Sem se preveč sam seb smilila,pa hranca je bla tako dobra....
Veste,kako so me klicale sodelavke:MARJETA,NOBENA SE JE NE DRŽI DIETA!
Ha,ha!
Tale dieta pa mi je spremenila življenje.Naučila me je reda pri prehranjevanju,me navdušila za sadje,ki ga prej nisem marala,me pritegnila k miganju.To pa samo zato,ker mi ni bilo treba stradat,pa so šle kile dol.
Sicer tudi bolj počasi,a šlo je pa le.Deset kil v treh mesecih se mi zdi kar dober rezultat,še boljš pa je zdej po več kot enem mesecu še vedno držim novo pridobljeno težo.
Je pa res,da si morš v glavi pošlihtat stvari.
No,pa to je tud res,da sem bila tudi jaz pri prvem vodnem dnevu bolj švoh,pa glava me je bolela,vendar sem se pri drugem VD počutila veliko bolje,pri tretjem pa že odlično.
Zato mislim,da nebi smele opustiti teh vodnih dni,če vas pri prvem matra,kajti vaše telo se mora vsega navadit in če prej nikoli niste bile kakšen dan samo na vodi,kot na primer jaz,je prvič pač bolj hudo.
Včeraj,ko je bil pust sem tudi jaz grešila(šunka,pa tunka,pa krofi),Zato sem danes izkoristila priliko,ko je že ravno post in si privoščila en sadni dan.Ob včerajšnjem nelagodnem tiščanju v želodcu,danes občutim veliko olajšanje.Je pa res,da sem pa vseeno pojedla velik manj,kot pa včasih ob takšnileh pojedinah.
Lila,lep pozdrav in vso srečo!
Bomo mavo korošice skup džave,al!
No mejte se lepo in vztajajte na svoji poti,kajti uspelo vam bo!
Adijo!
Marjetka cvetka
Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 09. feb 2005 16:27:44