Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

1. feb 2005 12:09

Razumem vas tiste, ki niste tako velike pa imate 60 kg (res je preveč) Sama sicer nisem ne tako majhna ne tako velika (166) pa se mi zdi da je 60 kg občutno preveč za to velikost kaj šele nekaterim ki so 10 cm manjše od mene. Želim vam obilo minus kg. Imam sadni dan nalin

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

1. feb 2005 12:31

Pozdravljeni! Kako ste? Jaz super, moram povedati, da se da izpit uspešno opraviti, čeprav imaš takrat vodni dan... Trentuno se nekaj učim za izpit prihodnji teden. Moram pa povedati, da sem izgubila 18 kg, pred mano pa je še 12 dni. Lepo bodite. Uživajte v sončku + snegu... saby

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

1. feb 2005 12:33

Hojla! Dalmatinka,kar počak do aprila z naslednjim krogom,ker tudi jaz takrat enkrat štartam v drugo.Bova pa lahko skupaj hujšale.Točnega datuma še sicer ne vem,siher bo pa to ponedeljek. Pa tudi sicer tvoje telo potrebuje nekaj predaha,tako,da naj se ti ne mudi preveč.Saj leto je še dolgo! Mejte se lepo in adijo. Marjetka cvetka

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

1. feb 2005 12:55

JOj! ljube moje tetice! Jst mam pa 163 cm in trenutno 71,5 kg pa se mi ne zdi to tkooooooo zelo preveč kot vam pri 160 cm 60 kg. Kje pa! Vse je relativno, ane. Zanimivo.

dalmatinka  

član od: 29.11.2004

sporočila: 46

1. feb 2005 13:14

Ja, Marjetka cvetka, zmenjeno, če ne boš čisto zginila iz foruma (upam, da ne!), bova pa skupaj začeli en ponedeljek. Zmenjeno? Hvala za nasvete glede losjonov in ostalega. Ja, Sy, verjetno je spet vse odvisno od posameznice/ka. Kam se nabira odvečna maščoba in kg ipd. Če tako kot pri meni na trebuh, zadnjice in prsi ter nog nimam več skoraj nič. Zgleda pa grozno, če se ne oblečeš temu primerno. Zato res nujno potrebujem trebušnjake. Še za Pilates vaje bi prosila, če jih ima katera, prosim. dalmatinka

francka  

član od: 12.12.2004

sporočila: 41

1. feb 2005 13:47

Čao. Dalmatinka in Marjetka cvetka, tudi jaz bi se vama pridružila z enim lepim ponedeljkom v aprilu. Upam, da se bom takrat lažje lotila diete, saj zdaj vem, da ni nič hudega. V prvič se mi nič kaj dalo začet. Tako kot se mi sedaj ne da it učit. Pa bo treba-GROZA! Drage moje, bodimo močne! francka

lkc  

član od: 24.1.2005

sporočila: 66

1. feb 2005 13:47

No vidim, da sem napačno začela.. Pustimo te kg pri miru, vsak zase ve, kaj in koliko bi rad se znebil odvečnih kg, važno je, da gredo dol, a ne. Glede kisa - jaz ga ne morem piti ne samega, ne z medom, ker ima tako navgražen okus, da... Še nakaj bi vas vprašala: ali se je tudi kateri od vas po vodnem dnevu jezik obarval belo. Ne vem, ali je to od vode, ali pa je kaj drugega na pohodu. Pozdrav, Mateja. lkc

Kairos  

član od: 5.1.2005

sporočila: 48

1. feb 2005 14:41

Meni se jezik ni nič obarval, je ostal isti! Mogoče se ti je pa vodni kamen na jeziku nabral Kairos

meli*  

član od: 1.11.2004

sporočila: 114

1. feb 2005 16:36

Kairos, ta je pa dobra ! Mi je smeh ušel in sem skoraj računalnik popljuvala, saj žvečim jabolko. Sy, malo si nas narobe razumela. Ne 60 kg pri 160. Jaz osebno sem jih imela 64 pri svojih 158 cm in verjami, da je groza. Mislim, da je huje, kot pri 163 cm imeti 71,5 kg. Dalmatinka in Francka še malo pa bo Meli Don"t worry, be happy! Sporočilo je spremenil(a) meli* dne 01. feb 2005 16:44:14

Trixie  

član od: 15.12.2004

sporočila: 50

1. feb 2005 17:34

Pozdravljene! Pa sem spet med vami! Ta bronhitis mi jo je pa krasno zagodel. Cel mesec sem samo smrkala in kašljala! Orbitrek je zato sameval in kilogrami so obstali. Danes imam točno toliko kg kot 5.januarja, po prvem vodnem dnevu! In jutri me čaka 2.vodni dan in nisem prepičana, da se ga bom 100% držala, saj sem tisto kilo in pol, ki sem jo zgubila na vodni dan, še isti teden dobila nazaj (pa nikjer nobenega greha) in sedaj je trajalo tri tedne, da sem 1,5 kg spet izgubila. Pri dieti sem kar dosledna, a za vodni dan nisem prepričana. Ja, seveda, saj naslednji dan vaga pokaže kg v minus, ampak pri meni žal ne obstane na isti teži tudi nadaljne dni. Veliko bolj razmišljam, da bom namesto vodnega dneva imela kar še en sadni dan. Na vagi se v enem samem dnevu zaradi sadja ne bo nič spremenilo, zato tudi razočarana ne bom. Če se samo spomnim kako blazno vesela sem bila, ko je vaga po vodnem dnevu pokazala -1,5! Potem pa taka katastrofa! Razumem, da sem prvi mesec shujšala manj kot bi lahko, saj sem med novoletnimi prazniki kar lepo grešila, ampak sedaj, ko sem bila cel mesec pridna, a zaradi boleznil nisem mogla migati.... Torej, da še enkrat napišem, kar sem pred časom že napisala: pri meni dieta brez konkretnega miganja ne deluje! Torej orbitrek bo v zadnji tretjini zelo trpel, kajti s kg sem, glede na zastavljen cilj -10 kg, malce čez polovico, a sem čisto tiho upala, da bo šlo dol še več. Ampak jaz se ne dam! Dokler ne bodo kg takšni kot si jih želim, ne bom odnehala!!! Punce, tole svoje jamranje sem napisala samo zato, da ne boste obupale, ko se vaga ne bo hotela premakniti. Jaz nisem in tudi ne bom! Pa če bo potrebno dieto ponoviti, jo pač bom! Dalamatinka, sedaj bo pa že čas, da se srečamo, kajne? Kam pa se je Galja skrila? Sabina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti