2. feb 2005 11:10
Suhica, a ne Beba
! Tudi meni že pravijo tako, čeprav še nisem na svojih idealnih merah.
Zadnjič sem si malo za hec, malo za res, na online kalkulatorjih na
http://www.mojtrener.com na osnovi obsega zapestja izračunala svoje idelane mere. Ma, mi sploh ne manjka več dosti - po 1-2 cm na zgornjem delu telesa, no minike pa vseeno najbrž nikoli ne bom nosila (meča imam še precej za zožat, pa ne vem, če bo kdaj ratalo).
No, saj se ne bom sekirala zaradi tega, važno, da je ITM v normali (trenutno 21.9) in da gredo kilce še vedno lepo dol. Po enem mesecu sem jih oklestila dobrih 6. Glede na zastavljeni cilj (8) se mi zdi prav super, tako da razmišljam, da si bom morda povečala apetite glede ciljne teže.
Rezultat je lep, čeprav sem okoli rojstnega dne kar 5 dni grešila.
!!! Dva dni sem ga res križala, sem pekla mufine za v službo na B dan in sem morala enega probat, pa kar čokolada mi je zapasala in je bilo naslednji dan 1,5 kg gor, naslednji dan (Š) sem popoldne pojedla 3 mufine in zvečer ob 9-ih še kruh z zelenjavo, pa nisem ravno upoštevala presledka med obroki - še pol kg gor. Potem sem pa rekla, da je dost in se odločila do konca praznovanj (še eno drugo je uletelo), da upoštevam le ločevanje in presledke med obroki, zaporedja dni pa ne, tako sem imela potem spet en B dan (cel dan sadje, za večerjo pa riba in zelena solata) in še en kombiniran dan Š-OH (kosilo pečen krompir z zelanjavo + solata, večerja rojstnodnevna višnjeva tortica - črni gozdiček - bila je tako dobra, da sem pojedla dva koščka - naredila sem jo pa sama in je ob pripravi prejšnji dan nisem nič poskušala!). Ta dva dni, ko sem se držala presledkov in ločevanja, sem se že znebila skoraj vsega pridobljenega 2 dni prej. No, večina vas je bila potem na vodi, jaz pa sem si privoščila 2 sadna dneva in se znebila še 1 kg.
Vodni dan sem spustila, ker sem se tako že prej odločila, res pa je, da tudi s sadjem nisem pretiravala in sem se in se tudi še danes počutim fenomenalno, kar kipim od energije.
No, zdaj je s pregrehami spet za nekaj časa konec, danes imam B dan, tako da mi na pust pride OH in si bom lahko celo privoščila en krof.
Morala sem to delit z vami! Lep dan vsem!
Encijan