25. jan 2005 8:33
Zdravo! Z dieto sem začel v soboto in danes je pred mano prvi sadni dan. Dieta pomeni popolni preobrat v moji prehranjevalni verigi, saj so obroki sedaj točno odmerjeni in razporejeni skozi dan. Prej sem ponavadi jedel le enkrat ali dvakrat na dan. Pri prehranjevanju upoštevam vsa načela diete iz spletne strani: http://www.mojplanet.com/dieta/index.html in lakoto sicer občasno čutim vendar tudi hitro pozabim nanjo, ko si najdem kakšno delo. Ko pa se zjutraj stehtam, nisem popolnoma prepričan, da ravnam prav. Težava, ki se je pojavila je namreč v tem, da sem izgubil že 4 kilograme, kar mi je sicer čisto všeč, vseeno pa se mi zdi da stvar poteka malo prehitro ( iz 107,5 kg na 103,5 kg v 72 urah ). Prvi dan sem stvari pač povezal z čiščenjem telesa, vendar pa teža vztrajno in enakomerno pada še naprej. Zanima me če kdo kaj ve o tem, oziroma kakšne so vaše izkušnje z gibanjem teže v začetku diete. Poleg tega bi si rad prebral tudi knjigo, ki jo je izdala Rina "90-dnevna LOČEVALNA DIETA" pa je v trgovini nimajo več v ljubljanskih knjižnicah po je izposojena ali rezervirana za več tednov vnaprej. Prosim vas če mi jo kdo lahko posodi za nekaj ur, da si jo nahitro preberem oziroma fotokopiram. Še naprej veliko sreče vsem hujšajočim in lep pozdrav. milan mrmi