Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

bosti  

član od: 26.8.2003

sporočila: 17

22. jan 2005 12:53

Moram vam povedati, kako mi je danes polepšala dan znanka, s katero sva se srečali v Mercatorju, ki me je še pred pozdravom pohvalila kako dobro zgledam in da sem ful shujšala O kako to paše...ker ljudje,ki te vsak dan videvajo ne opazijo razlike tako hitro, sam si pa itak ponavadi strašno kritičen do sebe, pa se ti zdi da se nič ne spremeni. Je pa res tudi to, da tehtnica ni pravi pokazatelj hujšanja(sploh pa ne vsak dan). Sama imam taktiko, da si kupim kakšno majčko ali hlače-pač nekaj za oblečt, ki mi je čisto ulito ali pa me celo malce tišči...potem pa vsake toliko časa probam to isto stvar...in občutek, ko ti je stvar prav in nato že kar malo prevelika je fantastičen!Ravno včeraj ko sem šla ven s prijateljico, sem se spravila v hlače,ki sem jih pred časom z veliko muko navlekla na sebe, zdaj pa so kot ulite! No, pa je dan kar lepši! Tudi vam želim lep dan, pa čimveč pohval!

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

22. jan 2005 15:13

Lep sončen pozdrav še od mene. Včeraj sem imela malo grešni večer. Najprej sem pojedla kos pite s sadjem in skuto-do tulaj še vse dovoljeno...potem si je pa fant naročil pizzo in nisem se mogla upreti enemo kosu. Še sreča, da imam danes sadni dan-čeprav jih imam najraje. Ravno sem pojedla takooo dobro sadno "solato"-narezala sem banano, hruško, kivi in pomarančo ter dodala žlico zmrznjenih gozdnijh sadežev ter malo cimeta in nekaj kapljic arome vanilija. Kako hitro je zmanjkalo. Rožica a si bila v Mariboru na Zlati lisici? Če si, verjamem, da si uživala. Tako, dovolj za sedaj, moram hitro nazaj za knjige, ponedeljek bo prehitro tukaj. Lp, maychi

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

22. jan 2005 15:39

Ne, Ker imam danes praznovanje abrahama. Si pozabila? Nič zato. Sem pa vneto navijala doma pred TV za naše, vsekakor je pomagalo! He, HE,... Grveva pa v torek v Schladming, predvsem zaradi dobrega vzdušja in normalno navijat za naše! Lp, Rožica. P.S. A si že kaj šla smučat? Al ne utegneš, se samo učiš. Tudi jaz imam februar kar super zapolnjen z izpiti, tako da izkoristim še ta teden maksimalno, pol pa priprave na izpite. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

22. jan 2005 16:15

Ups, sem res pozabila, če nas je pa toliko in vsak napiše kaj ima kdaj, res ne gre vse..., še za sebe si komaj zapomnim, kaj imam kdaj, si moram že vse pisati...Ja tud jaz sem navijala doma, sicer samo drugi tek, ampak je vseeno pomagalo. Ja pri meni je kar kriza-imam književnost v ponedeljek in moram še vse enkrat prebrati (na srečo ne knjig, je pa veliko pesmi in kratkih zgodb), tako da nimam časa pomisliti na smučanje, kaj šele iti. Sem pa se odločila, da po izpitu grem, verjetno že v torek ali sredo...bom poročala kako je (vsi ki pa se smučajo pa full hvalijo, da so super proge urejene-bomo videli). To v Schladming greš z organiziranim prevozom, ne? En kolega hodi redno in tud full hvali. No uživaj raje ti danes rečem, ker vidiš da sem bolj pozabljive sorte). Lp, maychi

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

22. jan 2005 17:18

Pozdravljene punce in fanta!!! Kako ste? Vam gre vse po planih? Meni gre dobro, v PON se tehtam in sporočim kako kaj tehtnica. Po oblačilih sodeč, mi gre super. Vse hlače so mi že prevelike. Nosim zdaj pas, večino pa bo tako ali tako treba dati stran. Zdaj so mi velike že tiste hlače, ki so mi bile prej tesne. Občutek je res fantastičen, pa ko opazijo drugi se počutiš še toliko bolje. Zato želim vsem, ki ste pred kratkim šele začeli s 3md veliko volje in energije. Verjemite mi, da se splača, in to zaradi vas, vašega počutja in osebnega zadovoljstva. Jaz sem danes na OH dnevu. Še razmišljam kako pecivo bi zvečer. Lepo bodite pa ne grešite preveč. saby

Mety  

član od: 21.1.2005

sporočila: 5

22. jan 2005 17:23

o. Ma ne jem pretirano, meni se zdi normalno. zjutraj pojem 2 sadeža, jem tudi malico. mogoče je narobe to, da jem kosilo šele ob 3 popoldne. in večerjo pol okol 7. morda je premalo razmika. no pa sej bom vztrajala:) pred dieto sem jedla kar precej in dooosti sladkarij:) nisem se pa redila. ostajala sem na 58 kilogramih. želim si shujšati za vsaj 10 kg... morda 12. pa upamo da uspe:) pa pa Mety

Mety  

član od: 21.1.2005

sporočila: 5

22. jan 2005 17:25

pa še eno vprašanje imam:) kdaj mislite da lahko jem njoke? ker so mi dobri tudi brez vsake omake. in močnik(zdrob)? lahko jem kadar so proteini? Mety

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

22. jan 2005 17:34

Ja, če narediš njoke iz same moke (po možnosti polnozrnate ali črne) in vode, jih lahko ješ na OH dan. če pa misliš njoke iz krompirja, bele moke, jajc....., so pa po moje prepovedani za vseh 90 dni. mimogrede - ali veš, da so z njoki svoj čas pred prazniki pitali gosi, da so se pošteno zredile? To vse pove Lisa

meli*  

član od: 1.11.2004

sporočila: 114

22. jan 2005 18:15

En lep pozdravček! Juhuhu! Tina je zmagala. Kako lepo, da smo po dolgem času spet na vrhu. Žal mi je le, da nisem uspela priti pod Pohorje. Saby, tudi jaz sem danes na OH in gremo na večerjo k Trem ribnikom na ŠARLOTO . Mety, ja koliko pa si velika in koliko kg-jev bi rada imela? Rožica, čisto res je, da je najbolj pomembno, da grejo kg-ji dol, pa čeprav je kdaj kakšen kos preveč. Tudi danes bo po vsej verjetnosti, pa nič hudega. Jutri je tako ali tako sadni dan, pa bomo že kako te tortice dol spravili. Lep večer voščim vsem skupaj, pa se pišemo jutri Meli Don"t worry, be happy!

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

22. jan 2005 19:12

Majči a ni narobe da ješ več vrst sadja (sadno solato) na enkrat? (pravilo: ena vrsta sadja za 1 obrok) nalin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti