20. jan 2005 12:22
Haj Micl! Seveda lahko ješ kislo zelje na Š dan,pa tudi na sadni dan če ga imaš rada,ni problema. Kislo zelje je zelo tako nevtralno živilo in ga jej kadarkoli si ga poželiš. Trixie,držim pesti za čimprejšnjo ozdravitev.Ne se sekirat,saj bo kmalu pomlad,takrat se boš pa gotovo bolje počutila. Nekje sem slišala,da preveč telovadbe tudi ni dobro,ampak je treba telovadit zmerno. Ne se preveč španat pri telovadbi. No,sicer pa kakor želite. Jaz sem za tisto zmerno rekreacijo.Sem kar veliko pridobila na kondiciji. Veste kako me vsi gledajo v službi.Do svojega delovnega mesta moram prehoditi 56 stopnic. Ko moji sodelavci pridejo do vrha, se jim jeziki vlecejo po tleh,jaz pa te stopnice pretečem. A,zdajle sem se spomnila,da je ena spraševala,kakšne eleptične tenažerje imamo.Mislim da je bila Jade,če se ne motim. Jaz imam orbitrek platinum in sem z njim zelo zadovoljna.Gonim ga skoraj vsak dan po 20 minut in mi je to kar dovolj,ker se poleg tega delam vaje za trebušne mišice in seveda pretečem 56 stopnic,ter enkrat tedensko si privoščim se daljši sprehod. No dost nakladanja,grem jest! Adijo vsem! Marjetka cvetka