21. jan 2005 15:37
Hoj!
Marina 5 ti si faca!
Tudi jaz nisem spala, čeprav bi se mi prileglo, sem cel teden nekako brezvoljna in utrujena, pa sem pobrskala v stare zapiske in ugotovila, da tudi v prejšnjem krogu ni bilo v začetku najboljše počutje. Bo že minilo. Drugače sem pa pravkar prišla s smučišča, da se malo najem potem pa grem verjetno na nočno smuko, če me ne bo kavč pramamil. Ha, hAA,....
Te čisto razumem, tudi moje pisanje je odvisno od počutja in prav vesela sem, da vas imam, da lahko dam vse ven in ne tešim jeze z hrano. Res pa je, da se mi včasih kar smilite in ko vsa razkurjene napišem sporočilo je kar bolje, imaš tisti občutek olajšanja. In čez nekaj časa se ti mogoče vse skupaj zdi že nesmiselno in ni kaj drugega kot, da se nasmejiš na svoj račun!
Lisa, saj to pa sploh ni problem. Tudi jaz grem jutri zvečer na praznovanje abrahama ( imam sadni dan). Bodi vstrajna in odločna! Začni živeti skupaj z dieto in ne razmišljaj toliko o prilagajanju življenja dieti. Pomisli na tiste, ki ne jedo mesa, ali ne pijejo alkohola,...., Pa jih vsi razumejo, tudi tebe bodo. To je tvoje življenje, če komu ni všeč naj se pa obrne vstran!
1kg v 14 dneh pa ni tako slabo, to je 0,5kg na teden - zdravo hujšanje. Še zadnjič ti svetujem vzemi v roke tudi meter in se ne obremenjuj s tehtanjem 100X na dan!
Jaz mislim, da bo bolje če se držiš zaporedja dnevov, same beljakovinske pa si privošči v kakšni drugi dieti.
NEHAJ SE TEHTATI TAKOOO POOGOSTOOO IN SKUŠAJ POGLEDAT NA STVAR Z BOLJ OPTIMISTIČNIMI OČMI!
Glede testenin, jaz jem navadne, torej tiste z jajci.
Koliko? Toliko, da sem sita. Jem počasi in skušam uživat v hrani. Vsak obrok si pripravim očem prijetno, saj veste da so največkrat lačne le oči, Mislim da je veliko tudi v tem, da uživaš v obroku, te tudi psihično nasiti.
S hrano res ne pretiravam. V začetku, ko je želodec še bolj raztegnjen pač poješ več in se lakota kaj hitro spet pojavi, vendar s časom postanejo porcije vedno manjše in se mi zdi, da tudi držijo dlje.
Koliko je zelo subjektivna stvar, pač nekdo, ki fizično dela potrebuje več,..., Presodi sama, navsezadnje, kot je že ena od predhodnic omenila, smo na dieti!.
Juhuhu, moje testenine so kuhane. Dober tek, če je slučajno še kdo ravnokar pri kosilu! Al pa malici!
Se tipkamo!
Lp, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.