Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

damis  

član od: 20.10.2003

sporočila: 125

21. jan 2005 8:08

Dobro jutro! ;) Včeraj sem preživela svoj prvi sadni dan! Na trenutke sem sicer mislila, da bom padla skupaj, saj se mi je grozno vrtilo in meglilo pred očmi, ampak se nisem dala in sem prišla do konca! Danes bo bolje - zrezki že čakajo v hladilniku. Samo še dopoldne je treba preživeti. No, sem bila pa vsaj vesela, ko sem zjutraj stopila na tehtnico: po enem krogu (4 dni) -1,5 kg. Končno sem videla šestico na začetku moje kilaže! ;) Urška

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

21. jan 2005 8:46

Dobro jutro, A sem vas vse odgnala z včerajšnjim pisanjem? Ej, sorry, če je bilo preostro, ampak sem bila tako naburjena in potem mi zelo pomaga, če se spraznim. Ali pa najem :o), ampak to smo rekli, da ne bomo delali ane Bravo damis. Saj se kar da zdržat ane, pol se pa tako navadiš in ni več hudo. Gremo naprej! Slončica, res je. Gibati se je treba. Še ena (se ne spomnim imena) je napisala, da ji brez gibanja ne gre nič dol. Tudi sama sem malo pojačala gibanje, saj sem se počutila odlično, zdi pa se mi, da v skoraj treh tednih nisem izgubila kaj preveč kil. Žal sem na istem kot Anika, ne vagam se :o(. Tako me je strah stopiti na vago, da vam tega sploh ne znam opisati. Tokrat se tudi zmerila nisem in zdaj mi je pošteno žal. Tako vesela sem ko preberem, da napišete recimo: v 14 dneh - 4 kg ... ali pa kaj podobnega. Jaz pa ne morem nič povedati koliko sem zgubila. No ja, počutim pa se veliko lažjo. Slamca, kje si? Dušano, tudi ti ne pišeš več tako pridno. Maychi, mici, rozica a še vse spite. Pridite in napišite kaj, da mi bo ob branju malo lažje. Diijjooooooo Marina5

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

21. jan 2005 9:45

Ojla, veš marina, sej jaz ne spuščam za nalašč obrokov ampak je glih tako naneslo, jaz sicer drugače jem približno 2x na dan kosilo in večerjo (večje porcije), saj moje telo čez dan ne potrbuje več (nisem lačna), kriza nastopi zvečer, ker sem navajena, da sem šele takrat dobro začela jest. Poavadi sva z matejem šele okoli 22 ure zvečer začela kuhat in jest. Ker ga pa glih omenjam on je že 7 kg dal dol, mu gre hitrej kot men. nalin Sporočilo je spremenil(a) nalin dne 21. jan 2005 10:11:40

nalin  

21. jan 2005 9:46

Aja sicer pa sem danes že vredu in komaj čakam kosilo ki bo že ob 12 h. nalin

lana  

član od: 28.12.2003

sporočila: 33

21. jan 2005 10:41

Tudi sama sem začela z to dieto (12-dan) . Zanima me zakaj v dieti ni na jedilniko rib, ki so tako zdrave in nizkokalorične? Hvala za odgovor. Anita anita tepeš

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

21. jan 2005 10:52

Živijo! lana,ne vem,kakšen jedilnik si ti brala,toda v rinini knjižici so na B dan tudi ribe. Npr. peti dan-solata s popečenim lososom 38.dan-dušen oslič s solato 54.dan-riba s koromačem 71.dan-morski sadeži s solato 79.dan-solatni krožnik z ribo 88. dan-pečena postrv s solato Kot vidiš so ribe kar nekajkrat na jedilniku,če pa so ti zelo všeč,pa si jih lahko privoščiš na B dan še večkrat,namesto drugega mesa. Marjetka cvetka

nalin  

21. jan 2005 10:54

Oj lana, jaz imam danes 13 dan torej je B dan, na ta dan lahko ješ ribe-beljakovine in to piše povsod. nalin

Lisa  

sporočila: 1812

21. jan 2005 11:06

Problem! Jutri imam sadni dan, sedaj pa sem dobila vabilo za veliko žurko zvečer! kaj storiti? saj se ne mislim iti nažirat, ampak kakšna malenkost pa bo, pa zdravljice... Če se še bolj omejim, bom sadni dan pokvarila. Kaj mislite, bi šlo tako, da imam sadni dan do zvečer, skušam biti na žurki čim bolj pametna in potem nadaljujem sadni dan v nedeljo, in imam B dan v ponedeljek? presneto! Opažam tudi, da po vsakem B dnevu teže malo pade, potem pa na Š in OH dan zraste nazaj. Kaj naj sedaj naredim - naj imam same B in sadne dneve, ali pa naj se neham tehtat? V ponedeljek bo 14.dan, jaz sem pa do danes izgubila slabo kilo. Nič kaj zadovoljna nisem s sabo. Lisa

patricija  

član od: 4.1.2005

sporočila: 109

21. jan 2005 11:17

Pozdravljeni! Strinjam se z Marino glede nevtralnih živil. Nevtralni so v toliko, da so dovoljeni vsak dan, v kombinaciji z B, Š,OH. Vendar mislim, da morajo biti količinsko omejeni na minimum.Tako da, kar se le da malo. Galja, kje se pa ti držiš? Lp, Patricija

francka  

član od: 12.12.2004

sporočila: 41

21. jan 2005 11:37

Živjo, danes imam 79. dan. Končuje se moje obdobje diete, ko bo konec pa bo potrebno še bolj paziti. Čez tri mesece se verjetno vrnem med vas, pa da vidimo, če bo šlo še kaj dol. V tej rundi sem sklatila 20 kg. Danes bom pri tašči jedla krompir in repo, kar je super. Prvič: repo imam ZELO rada, in drugič: repa me vedno požene (na WC). Drugače nimam najboljšega odnosa s straniščem. Življenje z dieto se NE spremeni. Vedno so DOBRI in SLABI dnevi, z dieto ali brez! VSTRAJAJTE! Vaša francka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti