19. jan 2005 23:00
Dober vecer voscim,
Saj vam je ze veteranka Sy vse odgovorila. Lepo te je videt Sy in takole naj ti napisem. Ne samo, da pogresam meso, pravo abstinencno krizo imam :o). Pa sem kljub temu sklenila, da bom vsaj prvi mesec diete jedla le purana in ribe, ceprav bi se mi takoooooooo prilegla govedina iz juhe, da o klobasah in podobnih pregrehah sploh ne govorim. V trgovini grem z lahkoto mimo sladkarij, slano pecivo in cipse prav prevzetno preskocim, kruh je ze malo bolj vabljiv ... ko pa zagledam sire in salame se mi pa dobesedno utrga. Zdaj sem zacela pregledovati vse reklame (tus, mercator, interspar) in obcudujem salame in sire ter cedim sline. Ampak tokrat se ne dam! Danes smo imeli odlicno ribo, v nedeljo pa bo spet puran. Pravzaprav imam v glavi jedilnik za 14 dni in izbiram si samo taksne stvari, ki jih imam najraje, da mi ne bi kaksne traparije po glavi hodile. Sploh se vam moram pohvalit (spet!), da sem tako pridna, da se kar bojim, da bom od same zagnanosti pregorela he he.
Jaca, torta iz suhega sadja je odlicna. Zame mogoce malo presladka ampak, ce imas rada sladko bo to tisto pravo!
Lisa kar verjami, dieta deluje. Ce si ze tolikokrat shujsala, potem bodo sle kile tezje dol. Nekje sem prebrala, da veckrat ko hujsas (predvsem tudi tiste hitre diete), tezje izgubljas odvecne kile. Telo se menda "brani".
Bosti, prav imas. Res je bolje pozno kot nikoli in DOBRODOSLA med nami. Nic ne obupuj, saj poznas operacijo sestevanja ... 3+3+3 ... pa se nabere!
Ker sem danes jedla tako dobro, bo jutri malo kazni in sicer strocji fizol in krompir kuhan v slani vodi in zelena solata. Za vecerjo pa ista "zalost" Lisa, ker menda pojes manj, ce imas isto stvar kot opoldne. Samo jaz sem vcasih tako lacna, da bi lahko tudi zvecer pojedla dvojno porcijo. Drugace pa prakticiram kot svetujes ti Jelly, raje popoldanska malica (en sadez ali pa korenje) kot pa da bi bila prevec prestradana in bi me popadla volcja lakota.
Jade, cvrstih prsi ti ne pridela nobena krema. Bolj prozne so, ce si jih masiras s sisalovo rokavico in jih redno negujes s hranilno kremo. Izredno pa pomaga mrzla voda in pa telovadba z rockami ali pa tiste standardne za lepse prsi (roke das v polozaj kot da bos molila - malo bolj stran od telesa - potem pa stiskas dlani).
Lep vecer vam privoscim in lepe sanje
Marina5