16. jan 2005 22:33
Matr Kokos, CESTITKE!! Sploh ne vem kaj naj se napisem ... Bravo, odlicno, enkratno! Neverjetna si in sploh si ne mores misliti kaksna vzpodbuda je tole zame. Kako vesela sem, da danes nisem gresila, ceprav me je prav posteno imelo, da bi se lotila skrite zaloge piskotov. Vceraj sem se ognila vsem grehom, navkljub zabavi na kateri sem bila. Danes pa me je nosilo ze popoldne. Prav iskala sem priloznost, da bi pojedla nekaj prepovedanega. Popoldne je zmagal razum in sem si za malico privoscila eno pomaranco in eno jabolko, zvecer pa me je se bolj nosilo. Ampak sem se nekako odrekla piskotom in zdaj sem resnicno vesela, da sem nasla to moc. Racunam namrec, da bi v 3 mesecih zgubila nekje 10 kg in, ce jih je tebi uspelo 30, ni hudir, da ne bi tudi meni. Se enkrat, kapo dol kokos in bodi pridna se naprej. Zagotovo se ti bo obrestovalo!
Danes smo imeli za kosilo sladko zelje, krompir in zeleno solato. Za vecerjo seveda isto in bilo je se bolj okusno kot opoldne. Jutri pa bo polenta z gobami, zvecer pa nekaj sladkega.
Kako pa ste ostali? Slamca, nic se ne javis. Pa ja nisi obupala? Ostali se kar javljate in to je res pohvale vredno. Mene kar potegne, priznam. Mislim, da se danes nisem pregresila ravno zaradi vas, saj bi mi bilo nerodno, ce bi morala tukajle priznat kako sibka sem :o).
Ostanite se naprej taksni karakterji!
Lahko noc
Marina5
Sporočilo je spremenil(a) Marina5 dne 16. jan 2005 22:34:49