14. jan 2005 14:26
Lepo pozdravljeni vsi skupaj! Nashnovak, tudi jaz sem iz Litijskega konca. Na dieti sem pa bila od začetka oktobra od 05.10.2004, če se ne motim. Ker se je nabralo nekaj pregreh, sem pa malo podaljšala in bom še tudi naprej do konca januarja. Rada bi prišla na ene 65 kg, da bi bilo malo rezerve za naprej. Ni čisto enostavno obdržati kg brez diete, sicer pa bomo tako ali tako videli, pa tudi poročala vam bom. Ostanite trdni in močni, pred sabo imejte cilj, ki ste si ga zadali; spomnite se nevoščljivih pogledov in ti naj vam dajo energijo za odrekanje. Meni jo, pa še všeč mi je, če koga potegnem za seboj. Jaz pa danes nisem čutila potresa-sodelavke so me zezale, da sem tako lačna, da se mi že tako in tako vse trese in miga pred očmi. Za kosilo sem si privoščila na koščke narezan sir, paradižnikovo solato, polnozrnat toast in juhico iz kocke...........njami....in bi šla lahko takoj na Triglav. Srečnice tiste, ki smučate. Jaz ne in edina rekreacija pozimi mi je orbitrek in sprehodi. Nekaj vas je že v preteklosti tožilo zaradi lakote. Jaz si jo blažim s čaji: Metin, Rooibos, Zimski itd. seveda brez sladkorja, pa še pogreje. by by bolhaa