Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

17. jan 2005 12:25

Lep sončen pozdrav dragi hujševalci! Kokos,še od mene:ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!!!!!! Ti si bila pa resnično pridna in prizadevna.Vsa čast in hvala ti! Jaz en teden po prenehanju diete še nisem pridobila niti deke.Teža mi pridno stoji in upam,da bo tako ostalo. Trixie,punca,ne obupat. Ti povem,kje grešiš? Poješ namrec PREMALO!Res,kajti če poješ premalo,telo nima kje jemati energije,da bi lahko hujšalo. To je kar zakomplicirano.Namreč,če poješ preveč se zrediš,če pa premalo pa ne hujšaš. Zato le pojej toliko,kot je predpisano v Rinini knjižici,tako boš najbolje vedela,da poješ dovolj. Jaz med dieto nisem jemala kakšnih dodatnih vitaminov,kajti teh je v sadju in zelenjavi dovolj. Jemala sem samo kalcij(šumeče tablete),kajti tega pri tej dieti res primanjkuje. Kakšnih problemov z zdravjem nisem imela,počutim pa se odlično! Imejte se lepo!ADIJO!!! Marjetka cvetka

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

17. jan 2005 12:29

Zdravo! Javljam se prvič in rabim SPODBUDO!!!!!! Hujšam en teden, blazno sem resna, nobenih prekrškov (niti pod razno), ogromno rekreacije....tehtam pa enako. Razumete - zebe me, pritisk mi je padel, teža mi je pa enkrat samo majčkeno zanihala (zredila sem se po tortici na OH dan in potem na sadni dan tisto izgubila). Volje imam samo še za par dni. K D A J se bo pokazal kakšen rezultat?????? Lisa Lisa

francka  

član od: 12.12.2004

sporočila: 41

17. jan 2005 13:22

Pozdravljeni Lisa, očitno nimaš veliko kg preveč. Verjetno se tudi prehranjevala nisi pred dieto veliko drugače kot sedaj. Odgovori si samo kolikokrat na dan si jedla. Za obrok šteje tudi čips, sladoled, čokolada,... Tiste, ki smo izgubile več kg, smo jedle večkrat kot 4x na dan. Možno je tudi, da pridobivaš na mišični masi. Mišice so veliko težje kot špehek. Zato se je pa dobro merit. Tretja varianta pa je, da se ti telo upira. Če je tako, ti bo teža stala še kakšen teden, nato pa nahitro padla tudi za 3 kg (mogoče več). Vsekakor pa NIKAKOR obupat. Vsem nam deluje ta dieta, tudi tebi bo! Punce (in fanta), zdržat moramo!! In skupaj nam je lažje. SITNO 014!!!!!!!!!!!!!!! francka

bobby  

član od: 29.12.2002

sporočila: 56

17. jan 2005 14:10

Danes je moj 8.dan, to je sadni dan. Kar fino sem lačen, ampak pravkar kuham kosilo, če se kompotu lahko reče kosilo!!! Potem pa malo rekreacije(če mi bo uspelo) in nato prvo tehtanje, po enem tednu, da vidim rezultat! Kot sem že enkrat napisal, se tehtam v lekarni, kar priporočam tudi vam!!! Kokos, svaka čast, tudi meni daješ vzpodbudo ,čeprav najbrž ne bom zdržal 3 mesece. Robi

MICL  

član od: 10.11.2004

sporočila: 47

17. jan 2005 15:08

Kokos vse čestitke. Kapo dol! Jaz sem danes 15 dan. OH dan. Dol je šlo 5 kg, brez lakote. Milsim, da je kar lepo. Zgubit moram še kakih 15 kg, upam da mi bo uspelo. Veliko spodbude dobim tukaj ma forumu. Sicer pa hujšam in se redim že vse življenje. Če bi seštela vse izgubljene (in nazaj pridoblejne) kg, bi jih bilo kar za kakih 200. Ha, ha, ha. Lep dan vsem še naprej. MICL

tajika  

član od: 2.1.2005

sporočila: 18

17. jan 2005 15:36

LEP POZDRAV! Kokos, naj ti tudi jaz čestitam za tvoj velik uspeh. Si kar predstavljam, kako si ponosna in vesela - in prav je tako. Zdaj je čas, da uživaš v sadovih svojega dela. Na razprodajah pa si kupi kaj lepega in zapeljivega. Trikie, če te kaj potolaži, sem tudi jaz bolana. Že od sobote me kuha. V petek zvečer sva šla s fantom laufat, pa me je ful zeblo. Sem se premalo oblekla. Nadihala sem se mrzlega zraka, pa še napihalo me je navrh Kalvarije. Zdaj pa me boli glava, grlo, ušesa .... Filam se z lekadolom in neoanginom, čaja pa spijem tulk, da mi že pri ušesih ven gleda. Pa saj bo boljše. Danes je moj 36. dan, imam OH-dan. Za kosilo sem si naredla testenine s pelati, zvečer pa pride na vrsto sladko. Tehtam se ne, se bom, ko bom imela 45. dan. Zbiram pogum. Pa pa tajika

GIULIA  

član od: 17.1.2005

sporočila: 2

17. jan 2005 15:57

LEP POZDRAV VSEM SKUPAJ. sEM ŠE ENA OD TISTIH, KI MORAJO IZGUBIT NEKAJ KG. VAM KAR MALO ZAVIDAM VAŠE USPEHE.... HKRATI PA STE ME OPOGUMILE, DA TUDI JAZ ŽE ENKRAT ZAČNEM TA BOJ S KG!!! JUTRI BO MOJ PRVI DAN! UPAM DA ME BOSTE SPREJELE MEDSE, ČE BOM PA RABILA VAŠO PODPORO, SE VAM PA KAR OGLASIM. CIAO, SE PIŠEMO JUTRI - MOJ 1. DAN!!!

bobby  

član od: 29.12.2002

sporočila: 56

17. jan 2005 18:11

Giulia, kar pogumno, saj bo šlo, boš videla! Sploh ni tako hudo, saj se da dobro jesti, obenem pa še izgubljaš kile! Sicer je meni najbolj zoprn sadni dan, to je danes, ker sadja ne jem prav veliko, sem kar lačen. Ali mi kdo lahko predlaga kakšno zelenjavno kosilo za sadni dan, če se sme? Sicer pa sem se ravnokar tehtal(v lekarni,kot sem rekel). V enem tednu sem izgubil 4 kg. Sem kar zadovoljen, sploh ker se odlično počutim in sem poln energije! Pogumno tudi vsi ostali, če bo kriza, pa pijte vodo in kavo(brez sladkorja in mleka). Hm, dobra ideja, kar grem skuhat kavico in si natočit dva deci! Na zdravje! Robi

sara.vidmar  

član od: 12.1.2005

sporočila: 654

17. jan 2005 19:42

zivjo vsem! zanima me, ce imate ob dieti tudi kaksne tezave s pocutjem. sama sem namrec dobrih 14 dni drzala dieto, pa sem se pocutila tako zanic, noge so me bolele, nobene energije nisem imela, stopnice sem komaj zmogla... se mi je zdelo, da ni vredno in sem odnehala. zdaj ponovno razmisljam, da bi zacela, zato me zanima, ce se je se kdo srecal s podobnim pocutjem in kaj je naredil. pa se to - obstaja kaka vege razlicica 3md? mesa namrec ze lep cas ne jem vec. sara.vidmar

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

17. jan 2005 19:50

Živijo. Kako ste kaj? Jaz se ravno ravno sladkam. Giulia, dobrodošla med nami, seveda te bomo sprejeli, a še koga nismo, mi najbolj vemo, kako pomembno je, da lahko nekomu uspehe (in neuspehe) zaupamo, ter prosimo za kakšno vzpodbudno besedo a ne punce in fanta? Kar pogumno, boš videla, da bo šlo! Rožica, kar dan mi polepšaš, ko se javiš, se boš morala večkrat... Mici_33, sprašuješ kako to da smučam na Rogli. Ja gneča je res ampak samo med vikendom in zimskimi počitnicami (ja pa takrat ko imajo hrvati počitnice), drugače pa ni tako hudo. Na Roglo pa hodim, ker mi je najbližje (približno 20 min) in imam sezonsko karto (letos velja tudi za Krvavec). Moram pa priznati, da se mi ne da vsesti v avto in da bi se peljala nekam daleč. Ko me prime pa skočim na nočno (odločim se v trenutku...) Drugače so pa proge res tako bolj no, še najbolj se nasmučaš na progi Jurgovo-če je dovolj snega seveda, pa še gneče ni nikoli. Kje pa ti največkrat smučaš? Lp, maychi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti