Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

14. jan 2005 10:00

Pozdravljeni! Kako ste? Vidim, da ste eni pridni, drugi malo manj pridni. Sicer pa grehi so vsepovsod. Upam le, da vas potem pregreha vodi dalje, da vas ne potegne preveč noter. Čestitke Bolhaa!!! In kaki so občutki? Jaz sem danes pomerjala stare hlače, ki še niso bile nikoli na moji riti, saj sem si takrat kupila premajhne, saj sem bila takrat na dieti. Potem pa sem danes vse hlače dobila na rito. Ej, ne morete verjetni kako dober občutek in ta me žene dalje. Veliko uspehov vsem!!! Tudi pri nas je sonče, bo treba iti malo na zrak!!! saby

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

14. jan 2005 11:17

pozdravljeni malo nazaj sem bral nekaj koliko kdo porabi kalorij , tu je nekaj kjer si lahko izračunate sami http://nat.crgq.com/energy/ec.html danes sem na drugace gre pa super , -4 kg od 3.1.05 jupi Lep pozdrav Dušan

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

14. jan 2005 11:37

Ojla! Tud pr ns že od osmih sije sonček in zdaj grem s sinom na sprehod k se je ravno zbudu. Robi, refošk je sicer super za kri, a hujšanje pa alkohol zelo zavira tako da že sam veš al ga boš 2dl al ne. Nash, ti bom dala jst kokoš boš vidla. KOKOS sm! A že grešiš kaj?! Veš, pr men ni blo in še vedno ni važno al so prazniki al rojstni dan, jaz NE GREŠIM. Jem kar je po planu. Saj si videla kaj sem zadnjič pri vas jedla na rojstnem dnevu: VODO!!! Doma me je čakal pa mesek z zelenjavo. Nč se zgovarjat na okroglo obletnico. NE, NE. Čau kokos

neznan uporabnik

14. jan 2005 12:06

Hay, Pa vi ste fenomeni!!! Men ne bo nikol ratal. Verjetno preveč grešim. Najprej si moram kupit eno točno vago. Sem jo šla včeraj gledat, pa stane 11 čuku. Je pa res točna od 10 dag natančno. Pa se vi tehtate vsak dan, al enkrat na teden, al kako? Kaj predlagate, da ne bom prehitro razočarana. Danes ŠE nisem grešila. Zjutri ob 8.00 dva kivija, zdaj ob 12.00 pa namesto kosila, taler zelene solate. Ko pridem domov, pa si bom naročila pico, tako k jo pač lahko jem. Jutri mam pa sadni dan, se ga bolj veselim, kot pa tole dons. Sadje mam full rada in mi ga ni problem jesti cel dan. Upam, da bo tudi jutr tako. Kokos ali kokoš sploh ni važen, važen je, da si suha kokoš ha-ha-ha Pozdravčki..... nash

gogy  

član od: 5.12.2004

sporočila: 51

14. jan 2005 12:06

Oooooo, Dušan..... Tole tvojo stran sem šla pogledat mal na hitrco. Sicer sedim, ker se učim cele dneve saj imam jutri pa v ponedeljek kolokvije, v torek pa še en izpt. Cifra, ki sem jo videla, me vrgla. Hudo... Dodo, burje ti nič ne zavidam. To je bila (edina) pozitivna misel, ko sem se preselila na Gorenjsko: vsaj burje ne bo. Sicer sem pa danes že komunicirala z vami "tam spodaj". Baje da potresa niste čutili. Mene je dobesedno vrgel iz postelje. Dipsi, valjda da se dobimo. Samo, da jaz odpravim te izpite...uf! Bolhaa, kapo dol! Svaka čast tebi in ostalim, ki vam je ratalo! Moji načrti so naslednji: najprej 3MD, nato doživljenjska sprememba mojega načina prehranjevanja (ločevanje). Moram se pohvalit, da od kar tako jem, nimam več toliko težav z želodcem, prebavo,... Za vse tiste ki imate težave s slednjim: ali ste poskusile popiti večjo količino močnejšega Baby čaja? Meni to velikokrat pomaga. Grem za knjige, ciao! gogy

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

14. jan 2005 12:20

nashnovak, danes imamo škrobni dan, jedla bom pa fižolovo solato, aja pa spet sm dol zgubila mam 62,5kg, pomoje mi najbolj pomaga da ne jem po 20 uri. sam včeri mi je tolk v želodcu krulil pa kr slabo mi je ratal od lakote. Kaj naj naredim v teh primerih, kako si drugi lajšate te tegobe? Bojim se da bom kmalu popustila. nalin

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

14. jan 2005 12:51

Živjo! Maychi, še sem z vami in danes imam sadje. Torej sva na iztem ritmu. Le časa nimam, da bi sledila dogajanju tu gori. Moram priznati, da vas zelo pogrešam. Danes imam prosto dopoldne, zato sem utegnila preleteti o čem ste se razpisali. Drugače pa imam občutek, da se premalo strogo držim pravil, čeprav se še nisem tehtala ne vem koliko se pozna, če se sploh. Sem se pa pripravila na to, da bo v zdaj izgubljanje verjetno veliko počasnejše. Je pa ena dobra lastnost, ki sem jo vključila v moj vsakdan rekreacija (smučanje)! Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

tajika  

član od: 2.1.2005

sporočila: 18

14. jan 2005 13:04

HEJ! Lep pozdrav vsem. Danes imam SADNI dan, in to je že moj 33. dan skupno. Že dolgo se nisem nič oglasila, vas pa berem. Trenutno imam ful krizo. Že kakih 14 dni se nisem vagala, pa sem čisto depresivna. Ful me je strah, da nič ne hujšam, ne upam pa si stopit na vago. Mogoče me kdo razume!??! Saj sem pridna in nič kaj ne grešim, mogoče tu pa tam spijem kakšno kavico s smetano (ki je baje nevtralno živilo). Se mi pa zdi, da jem veliko. Od mize ne grem nikoli lačna. Včeraj sem na primer pojedla celo pico (gor so bili pelati, gobice in artičoke), pa sem bila ful sita, zvečer pa še kavo s smetano in 2 kepici sladoleda + jedilna čokolada - ponoči sem pa imela prebavne motnje, do štirih nisem zatisnila očesa. Včasih imam težave zaradi žolča - ugotovila sem, da mi smetana v kavi ne paše, ker je premastna. Se ji bom za vedno odpovedala!!! Pa še to depresivno vreme .... GROZA, takšnih dnevov ne maram, ne vem, zakaj, ampak ful me užalostijo in iz mene potegnejo depresijo. Upam, da vas nisem preveč zamorila. Lepo napredujte vsi skupaj in ne obupat. Saj tudi jaz ne bom, saj vsi vemo, DA ZA DEŽJEM POSIJE SONCE!!! pa pa tajika

Noel  

član od: 12.3.2004

sporočila: 268

14. jan 2005 13:24

Ojla sohujšarice in sohujšarji! Jaz sem ponovno na 3MD! Prvič sem začela marca in izgubila pribl. 12 kg, potem sem v naslednjih mesecih izgubila še 3 kg in do zdaj niti kg gor, čeprav sem imela tudi odklope, kot je burek ob polnoči, pa večerje po 20. ... SPLAČA SE!!! Po novem letu pa sem ponovno začela in upam še na kakšnih 10 kg!!! Danes imam Š dan - a ima kdo kakšen predlog za kaj krompirjevo zelenjavnega??? Držite se! Noel

Kairos  

član od: 5.1.2005

sporočila: 48

14. jan 2005 13:43

Joj, evo mene spet mal nazaj. Sem mela mal gužve! Danes sem na sadnem snevu in komaj čakam da si zvečer spečem jabolka. Meni kaže tehtnice -ca 5 kg. Danes imam pa 11 dan. Ja no teli potresi so ga pa čist odveč. Meni pa glede diete očitno pomagajo, ker me je bilo tako strah da do 12 nič nisem mogla jest! Kairos

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti