9. jan 2005 10:09
Jutro! Ja zamujam. Sem komaj vstala ( beri muskelfiber). Zdaj je že bolje, so se mišice mal ogrele, tako da vseeno grem. Saj pravijo, da ne smeš odnehat, ko te vse boli, da je treba kar migat, da se tiste kisline v mišicah razbijejo. Al tako nekako. Glede solate: jaz sem jo jedla vedno zraven testenin. Lahko bi rekla, da je v obroku prevladovala solata. Testenine so bile le za dodatek. Zraven pizze pa je nisem nikoli jedla, ker mi je sama pizza dovolj. Mogoče sem grešila, ampak kile so šle vseeno dol. TO je najvažnejše. Vsem polagam na srce samo to, vstrajajte počasi se daleč pride. Ko se po treh ali več mesecih ozreš nazaj in sešteješ vse -0,5 kg, vidiš da se splača in da sploh ni tako težko. A ne, Kokos, marjetka cvetka, Maychi,SY, in vsi ostali, ki ste že nekaj časa na pravi poti? Preveč dobro poznam občutek nestrpnosti in neučakanosti. Najraje bi v 10 dneh izgubili vse kar smo leta in leta pridno nabirali. JA BI BILO TO LEPO? Robi uspešen štart, Tu je vedno nekdo, ki nam v najtežjih trenutkih stoji ob strani! HVALA!!!! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.