8. jan 2005 19:43
HELOU! Sele danes sem prisla domov iz MB. Sem porabila ogromno casa, da sem vse prebrala, kar ste napisali. Pridni ste, ni kaj! Vidim, da je tudi veliko novih - VSEM LEP POZDRAV IN VELIKO USPEHA. Danes je moj 27. DAN - imam pa OH-dan. Saj mi se kar gre, sam danes in vceraj pa imam taksen apetit, da je groza. Sem namrec pred menstruacijo in ... (saj veste, punce, kak je to). Zdajle grem po en (mogoče tudi dva) kos štrudla, za kosilo pa sem si naredla testenine z bučkami in pelati + zelena solata. KAJ JE RES NE JESTE ZRAVEN TESTENIN OZIROMA PICE??? Jaz jo vedno jem, kaj je ne bi smela? Jutri imam se sadni dan, potem pa moj 1. VODNI DAN. Uh, me je kar strah, kako bo. Jaz juho pijem na vsak beljakovinski dan. Mi ful paše nekaj toplega, da bi mi juhica pospešila prebavo, se mi ne zdi. Bi blo pa super, ker mam kr mal problemov. Zdaj vsako jutro pijem 3 deci mlačnega donata. Bobby, rebro čokolade je ena vrstica (saj tudi jaz prej nisem vedela tega). Mislim, da lahko za malico pojes dva kosa sadja. pa pa tajika