Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Selena  

član od: 30.8.2004

sporočila: 3

2. sep 2004 9:27

Dobro jutro vsem! Pred mano je tretji dan(zame seveda najslastnejši:); prva dva dni sem bila kar uspešna, upam samo, da me danes ne bo zaneslo...ja, sladkarijam se resnično težko uprem. Sedaj grem pobrskati po receptih za kakšno manj kalorično sladico, ki si jo bom pripravila za zvečer . Držite pesti:) Želim vam uspešen in karseda prijeten dan!

sissi  

član od: 30.7.2004

sporočila: 185

2. sep 2004 10:45

Jokl, kaj češ, je že mimo. Lahko se popraviš samo vnaprej. Slaba volja ti ne bo koristila. Kaj je že napisala tista dohtarca - treba se je smejati (ko bi se vsaj sama lahko tega držala). Selena, ti pa malo pobrskaj po kulinariki, je polno dobrih receptov za sladice. Jaz se bom npr. jutri sladkala s čokoladnimi mafini. Sibila, kaj bomo pa danes jedli? Mislim, da bo pri meni kar pečen krompir, pa še kakšno zelenjavco bom dodala. Pohan sir včeraj je bil pa tudi mnjami. sissi

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

2. sep 2004 11:15

oj vsi ja res je sissi , ko bi lahko tako delali kot piše dohtarca in zdravo ziveli kot vemo, da bi morali, pol nebi blo treba teh diet, samo pač tko je kot je, hvala bogu da ni še slabše Bog nam je dal sorodnike , hvala bogu da si prijatelje lahko izbiramo sami Dušan

sissi  

član od: 30.7.2004

sporočila: 185

2. sep 2004 12:09

Dušan, moram povedat, da sem jaz pred dieto vedno mislila, da jem zdravo, le preveč sladkarij je bilo na jedilniku. V skladu z doktrino sem tudi zajtrkovala vsak dan (ob 5.45). No potem sem pa šla enkrat k zdravniku in čakala, čakala ter malo gledala plakate na stenah. In kaj vidim: privoščite si obilen zajtrk, ki naj obsega 2 rezini polnozrnatega kruha z nizkokaloričnim namazom. Verjeti nisem mogla svojim očem, ampak 2 rezinici kruha zame nista obilen zajtrk. Torej so tudi dohtarji krivi, ko nas posiljujejo s takimi reklamami obilica sadja, zelenjave in ne vem še česa, potem pa lahko poješ rezinico kruha in eno žlico jogurta. Zakaj ga pa pakirajo v 2dcl kozarčke, če ga lahko poješ eno žličko? sissi

stajerka  

član od: 1.7.2004

sporočila: 22

2. sep 2004 12:17

Pozdravljeni vsi skupaj! Po zelo dolgem premoru se spet javljam! Pridni ste, da ste napisali že toliko novih strani! Jaz pa bom čez tri dni končala z dieto! Sej ne morem rečt, da je bila zadnji mesec to še 3md, ampak vseeno! Končalo se je katastrofalno! Res!!!! Prvi mesec-super! Prišla sem na -8 kg! Ful sem bila zadovoljna. V drugem mesecu mi ni šlo nič dol, pa sem si govorila, da bo že in vztrajala naprej! A ker ni bilo uspeha, sem tretji mesec popustila! :(((( Kar sram me je povedat! In tako sem do konca diete pridelal nazaj dva kg! (uf, mi je nerodno!!!) Pa še telovadbo sem zanemarila! Zdaj pa sem se odločila, da se bom več gibala in pazila na prehrano, da pridem spet na prejšnjo težo ali pa še kaj manjšo! Bilo bi prelepo! Vse, ki začenjate 3md, vam želim veliko volje, pa....bodite karakter in zdržite (ne tako kot jaz)! Dieta je super, ampak, če zaideš s poti, je treba biti močan, da se vrneš! Ne bom več pametovala, ker bi tudi sama rabila kakšno vzpodbudno besedo, da že (prekleto) enkrat v življenju pridem na zeleno vejo in da bom vsaj malo samozavestna! Lep pozdrav vsem! Pa veliko uspeha!!! :))))

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

2. sep 2004 12:34

Hojla! Ok, sory, popravljeno. Iz mreže, kjer je toliko različnih ribic kaj hitro po nesreči katera izplava. LP in leo dan vsem! Ažo-koh PS Pa še gibajte se kaj, ne samo razmišljat, kako smo lačni.

ok  

član od: 26.8.2004

sporočila: 7

2. sep 2004 13:00

Matjaž hvala, sem takoj bol ponosna nase, ko se vidim na seznamu pogumnih. Jaz sem na S dnevu, zaenkrat brez krize, bojim se pa poznih uric, ko bosta naši tamali razbojnici že mrknili. Upam, da mi bo uspelo čimprej zaspat. Kaj pa, če grem malce na Orbitrek, je tako žalosten in osamljen? Bomo vidli. (Me prav zanima, kakšen izgovor si bom najdla!, malo me nakurite, sem tako leeeeeena)

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

2. sep 2004 13:34

Lep pozdrav! Madonca toliko vas je novih v 1 tednu, da si ne upam sploh kaj napisat, berem vas vsak dan, takoj ko pridem v službo, grem naravnost pogledat na ta forum! Po moje je že to ena bolezen oz. odvisnost ratala. Vsem novih hujšaricam in hujšarjem želim VELIKO VELIKO VELIKO TRDNE IN TRMASTE VOLJE!!!!!! Barbolinka

Baby*  

član od: 1.9.2004

sporočila: 4

2. sep 2004 18:02

Pozdravček vsem vam! kako vam gre? Vesela sem ko prebiram vaše uspehe, ko z vami čutim to veselje, to zadovoljstvo! to mi vliva moč,da to zmorem tudi jaz. Bi mi lahko kdo odgovoril na nekaj vprašanj? Je hudo narobe ko sem danes, na Š dan popila kakav? Je nujno treba jesti večerjo? Kajti namreč pridem pozno domov in sem si sedaj skuhala kosilo in do osme ure ne bom lačna!Kasneje pa tudi ne bom jedla. Imate kak predlog, kaj naj imam jutri za kosilo, ko bo Oh dan? Saj bom naročila knjigo in potem bo lažje! Težko je, ko kuham zase in mora vse biti v moji glavici,vendar saj mi bo z vašo pomočjo uspelo, kajne? Bodite vztrajni in odločni, gre se za vas, za vaše veselje in nihče ne bo srečnejši od vas, če boste to srečo začutili sami, zaradi sebe! , Baby*

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

2. sep 2004 19:48

Živjo, BABY! Ja tako le s tem kakavom, saj veš, da spada na B dan, če že.... Večerje pa ni nujno jesti. Na OH dan lahko ješ testenine pripravljene s prelivom, ki ne vsebuje B. Lahko uporabiš navaden kečap, lahko si narediš preliv z gobicami (malo kisle smetane), zelenjave itd. Lahko ješ zelenjavno pico z gobicami, pa slano pecivo, lako poješ npr. kruh z zelenjavnim namazom in podobne stvari. Čar OH dneva je v tem, da ti ni treba jesti 2x isto. In na t.i. sadni dan, ki sledi OH dnevu si mirne duše privoščiš zelenjavno juhico. Sploh v prvem mesecu ti želim čim manj kakavov JamieO

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti