2. sep 2004 12:17
Pozdravljeni vsi skupaj!
Po zelo dolgem premoru se spet javljam! Pridni ste, da ste napisali že toliko novih strani!
Jaz pa bom čez tri dni končala z dieto! Sej ne morem rečt, da je bila zadnji mesec to še 3md, ampak vseeno!
Končalo se je katastrofalno! Res!!!! Prvi mesec-super! Prišla sem na -8 kg! Ful sem bila zadovoljna. V drugem mesecu mi ni šlo nič dol, pa sem si govorila, da bo že in vztrajala naprej! A ker ni bilo uspeha, sem tretji mesec popustila! :(((( Kar sram me je povedat! In tako sem do konca diete pridelal nazaj dva kg! (uf, mi je nerodno!!!) Pa še telovadbo sem zanemarila!
Zdaj pa sem se odločila, da se bom več gibala in pazila na prehrano, da pridem spet na prejšnjo težo ali pa še kaj manjšo! Bilo bi prelepo!
Vse, ki začenjate 3md, vam želim veliko volje, pa....bodite karakter in zdržite (ne tako kot jaz)! Dieta je super, ampak, če zaideš s poti, je treba biti močan, da se vrneš!
Ne bom več pametovala, ker bi tudi sama rabila kakšno vzpodbudno besedo, da že (prekleto) enkrat v življenju pridem na zeleno vejo in da bom vsaj malo samozavestna!
Lep pozdrav vsem! Pa veliko uspeha!!! :))))