1. sep 2004 12:57
Hojla!
Pozdravljene Afna1, Agata novak, Aisha3012, Aiwa, Aki, Akurin, Alenka Š, Alex&ra, Alja, Amelie, Ana, Anci, Aneris, Aneris, Angela, Anja, Anomis, Arielle, Asja, Bar*ba*ra, Barbolinka, Barby, Bee, Bessybori, Betti, Blabli, Bonanza, Branki, Bupel, Capala, Christi, Coco chanel, Čapa, Čebelica, Damis, Damjana2, DanaS, Danica, Darija1, Darjica, Debela, Dejci, Dora, Dragana, Dunja, Dzeljan, Ebonlass, Encijan, Franja, Gogad, Hamer, Hana039, Helenama, Hema, Inka, Irena19, JamieO, Janja, Jasy1, Jokl, Juhica, Julija, Karmenalex, Katja_S, Keka, KlavdijaB, Kokot, Kristy, Lana, Leva, Ligojna, Lijana, Lili, Limnol, Lisička, Lllumpi, Loni, Loti72, Luise, Luna83, Majekzmajek, Majna, Malc, Malena, Mamba, Marcela, Marjana, Marusa, Mary, Micam, Missy, Mojcka, Morska medvedka, Muca, NadaM, Nataska, Naught_grl, Nelika, Nenni, Neva, Nikica, Nnatalija, Noel, Ok, Okidoki, PACKA, Poli, Rambica, Rebeka, Rmeli, Robida, Romea, Selena, Sharon, Sibila, Silva, Sinja, Sissi, Skozipadalica, Sonce sije, Spela, SpringFlover, Stajerka, Stanka, Stellina, Sunshine6, Suzanar, Svila, Sweetie, Sy, Študentka1, Tadi, Tanči, TanjaG, Teichy, Tigrolina, Tinci, Tinkica, Tiya, Tocka, Tofika, Tortica, Travis, Ula1a, Uly, Vale, Valnea, Veverička, Vicibej, Viki, Vilmav, Vizija, ZdenkaG, Zini, Zverinica, Zvezdana, -I-, A1307, 631141 in sotrpšin Dušan.
Že tale seznam, koliko se nas je oglašalo v tale forum pove vse, koliko nas je zadovoljnih s to dieto in vsi se po njej dobro počutimo, "če odštejem od dobrega počutja, da sem bil kdaj pa kdaj pošteno lačen". Zato tudi danes začenjam ponovno z dieto. Prekinil sem jo na dopustu, vendar so bili do takrat zavidanja vredni rezultati.
Moja misel glede Sissine priponke: mag. Barbara Gazvoda nam je odprla oči in nam morda dala tudi nekoliko potuhe, ki je pa ne smemo jemati preveč resno. "Če naredimo kakšen pregreh, je to po njeni teoriji koristno za naše telo.
Samo uspešno nadaljevanje želim vsem skupaj.
Danes se nas je kar dosti zbralo na B dan. Nekaj na novo in nekaj, ki že dalj časa vstraja na tej dieti. Bomo lažje kombinirali jedilnike.
Dušan že dolgo se nisi oglasil. Ali si že tako shujšal, da te je zmanjkalo na tem forumu?
Sporočilo je spremenil(a) matjaž dne 02. sep 2004 12:30:35