1. sep 2004 17:54
s septembrom se v nas samih nekako predrami vonj jeseni,vonj po drugačnosti,z novimi cilji in sanjami, katerih se močno oklepa vsak posameznik!Pravijo da je vsak začetek težak,toda če narediš že korak k temu začetku,potem nekako ne padeš več nazaj v prepad. Nekako misliš na dni,ko si potrt zaradi sebe, ker se ne sprejmeš takšnega kot si..želiš si,zelo močno,da bi teh trenutkov spet bilo konec, da bi tudi ti zaživel življenje,kot se ga živi! Brez odvečnega sramu,z dobrim počutjem, predvsem pa z zdravjem!V tem koraku me spremljajo ljudje,brez katerih si življenja ne predstavljam in danes,ko sem obiskala to stran, se želim skupaj z vami vključiti v spodbudo in vonj, ki ga pričara jesen..kateri sledi zima, čas lepih in iskrenih dogodkov! Naj se tokrat za spremembo čarobnost zimske idile zgodi v nas samih.. da zimo s to čarobnostjo, s srečo namreč, že pričakamo! Z nasmehom...
Nov cilj,nov začetek... toliko noči prebranih ob knjigah kaj jesti, kako jesti in predvsem kako zmanjšati kilograme.Toliko je že bilo noči, ko sem s solzami zaspala in se v njih prebudila, kot da je večno vprašanje, ali sem lahko srečna tudi sama s seboj! Odločila sem se,da tudi jaz prisopim k 3MD, da izboljšam svoje počutje. Počutje,ki živi v sožitju s celotnim zdravjem, je temelj zdravega življenja! Danes je moj prvi dan,dan ki se približuje k dnevu, ko bom srečna zaradi sebe tudi jaz.Vem da bo uspelo,ker tokrat prvič sama verjemem vase! in te izkušnje na poti, kateri se bom vsak dan bližala,bi rada delila z vami, ki razumete!Lahko?
, Baby*
Sporočilo je spremenil(a) Baby* dne 01. sep 2004 17:54:38