1. dec 2004 20:10
ku,ku, spet sem tu! sem pozabila vprašat, če čajčkov tudi ne smem na vodni dan???? rožica, upam da mi uspe, da že enkrat vidim o kakšnih čudovitih občutkih po vodnem dnevu se pogovarjate . Meli
1. dec 2004 20:10
ku,ku, spet sem tu! sem pozabila vprašat, če čajčkov tudi ne smem na vodni dan???? rožica, upam da mi uspe, da že enkrat vidim o kakšnih čudovitih občutkih po vodnem dnevu se pogovarjate . Meli
1. dec 2004 20:34
Si kar ne morem kaj, da ne bi pogledala, če je kaj novega. 2303, seveda lahko užvaš tudi čaje, najbolje, da izbereš takšne ki zamanjšujejo apitit in odvajajo vodo. Mogoče zeleni čaj ali metin čaj, le tega imam jaz najraje. Vodi lahko dodaš tudi limono, kis.... V rinini kjigi piše, da bi lahko na ta dan uživali tudi čiste juhe in sokove brez sladkorja, seveda pa vse to šteje kot obrok. Upam, da sem ti pomagala. Čao! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
1. dec 2004 21:42
Dober večer! A veste, da sem danes že (?!) na polovici? Ja, 45. dan je že za mano. Jupiiiii!!!!! Naj pojasnim, da jaz po končani tej dieti ne mislim hujšati še po J. Mazel ampak se prehranjevati po njenih navodilih. Jade, tud jst sm mamica in sicer 9-letne hčerke in 8-mesečnega sinka. Gobe pa sodijo na Š dan. Jst sm dva dni tko zaspana in ne vem kaj je zdaj to. Mogoče "tista teta" kaj na to vpliva? Ej, punce pa kje ve sedaj dobite regrat? Jst bi ga tud jedla!!!!!! Dipsi, zanima me, če si si v nedeljo pri tistem črnem kuharju napisala tud recept za čapatije? Js sm prepozn začela gledat to oddajo sicer bi si ga napisala, saj mi je blo ful čudn da ma on tako mehke čapatije moj so pa ko podplati. Punce, ne mi obupavat, glavo pokonci in videle boste svoj cilj. Zadovoljne bodite da vam teža ne gre gor. Js sm ful happy če stoji, sam da ne gre gor. Tud men se bliža 2. vodni dan in tokrat me ga ni strah, vsaj zaenkrat ne. Mi saj ni treba tri južne kuhat. Nočko vsem skupaj kokos
1. dec 2004 21:45
Rožica, tudi jaz si nisem mogla kaj, da ne bi pogledala na forum. Hvala za nasvete, si bom skuhala kakšen shujševalni čajček, metin pa je tudi meni naj. Nočko! Meli
2. dec 2004 8:23
Pozdravljene! Tud jaz vam moram napisat, da še vedno vztrajam in da me konec decembra čaka 2. vodni dan. Na tehnici se pozna že 7 kg manj in fuuuuuul sem vesela, da kažejo kg pod št. 7. Kako se vam je kaj poznalo po 2. vodnem dnevu? Rožica in Maychi, o kakšnih vajah govorita? Še lahko enkrat povesta, kako potekata. Sem panična, ker se mi kg sicer poznajo, ne vem pa, kaj bo s to odvečno kožo na trebuhu? Pomagajte!!!!! Se oproščam, če je to kje na forumu pa vendarle. Danes grem na vaje na fax (tud jaz sem zdaj na stara leta študentka) pa bom morala preživeti kar s slanimi palčkami. Držite pesti, da ne bom v Kranju skup padla. Fuuuuuuul uživajte! dalmatinka
2. dec 2004 8:45
ojla, kako ste se razpisale včeraj. tud jaz večkrat odprem forum in preberem, kaj je novega. nimam pa vedno časa kaj napisat. včeri sem bla malo v šopingu, ker mi ni nič več prav. sem kupila nekaj majčk in eno krilo. in krilo št.38 in majčke M. kako se mi je fino zdelo. sploh, ko sem probala eno drugo krilo in mi je bila celo 38 prevelika. Tko, da se mi je volja spet malo povrnila in bom vztrajala še ta mesec. če se bo le dalo, ker mam tako službo, da bo verjetno še kakšna večerja v veselem decembu. bom pa bolj zelenjavne jedi, pa bo. tko dekleta, vzrajajte še naprej, se splača, lp, mucy
2. dec 2004 9:55
Kokos potem sva pa medve zelo blizu skupaj, moj je danes 43. in se tudi bližam vodi. Imam pa še cel kup problemov ta teden. Danes poslovno večerjo- ne vem kako se bomzmazala- u7pam da bo solatni bife, pa v soboto piknik, jaz pa sadje. Se bom še odločila kako bom speljala ta vikend. Drugače je pa četrtek in v preteklem tednu, sem kljub stoječi tehtnici izgubila 1 kg. Res je fino,če si pišeš, ker če samo mislim se mi zdi da vse stoji na mestu.A cm so ostali isti. Tako sem se otresla že -9 kg... Gremo novim zmagam naproti. Čeprav bom vesela, če bom tale mesec zvozila z istimi kg, se zaenkrat še vztrajno držim vseh prepovedi in telovadim. Važno je da imamo voljo. Lepo študirajte, veliko sreče pri izpitu in držte se. mici_33
2. dec 2004 13:29
Živijo! Meli, kako ti ghre danes na vodni dan? Saj vem, da boš zdržala brez problemov, jutri boš pa ponosna sama nase. Ni boljšega občutka! Mici, Kokos, sta že na polovici...še malo pa bo konec. Meni se zdi, da sem šele začela, pa bo naslednji teden že konec...no 3 mesecev...potem bom pa še malo nadaljevala, da se ne bo med prazniki preveč poznalo. Pa z januarjem zopet začnem(o)! Kokos, gobe spadajo med "nevtralna živila" in ne med Š (upam, da ti nisem naredila krivice, mislim da si ti napisala, da spadajo pod Š). Jaz jih jem na vse dni (no na B dan jih še nisem, pa na sadni...). Dalmatinka, z Rožico imava debato o pilates vajah, vendar jih jaz ne izvajam (še), ker je kot sem že zapisala vreme še dovolj prijetno za tek. Čeprav zgleda, da bom morala začeti, ker sem si nekaj dni nazaj malo zvila gleženj in samo en dan počitka ni bil dosti...in ker sem šla včeraj ponovno tečt, me danes zopet boli. Mucy a ni to noro dober občutek, ko lahko kupiš nekaj kar včasih niti pogledati nisi upal? Od sedaj naprej bo pri vseh tako! Lp, maychi
2. dec 2004 14:05
Hoyla! Dalmatinka, nisi edina, ki je panična glede kože. Jaz mislim, da je pač treba tudi koži dati svoj čas, da si opomore in jo negovat z različnimi kremami. Jaz že od začetka diete uporabljam losion za prožnost kože. Ja, gibanje, telovadba, aerobika al kakor koli že to imenujemo pa tudi po moje ne naredi pretirane škode.. No to je vse kar jaz vem. Po moje več kot dovolj. Samo tisto gobanje, aerobiko,... še moram bolj intenzivno vključit, kot se že rekla, po novem letu. Ker sem prej želela izgobiti nekaj maščobe in sem se gibala le toliko, da sem pomagala pri izgorevanju le teh, po novem letu pa se prične najtežji del. Oblikovanje telesa! Se beremo, bežim kuhat! LP. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
2. dec 2004 16:04
Lep pozdrav vsem skupaj! Ja, Maychi, za enkrat še gre. Ne vem kaj pa bo zvečer, ker mi že zdaj kruuuuuli, pa je ura komaj 4. Sem ravno prišla iz službe in sem si skuhala en čajček. Upam, da bo kaj pomagal. Tu na mizi pred seboj gledam polno skledo sadja in me kar malo mika da bi... samo malo...... en grozdek??? ali pa vsaj en krhelj mandarine???? Ne, saj ne bom. Vsaj sedaj še ne! Joooj, pa pecivo je na elementu, uh. Saj ni tako hudo, če sam sebe prepričaš. Če do sedaj nisem, pa še sedaj ne bom! Lep dan! Meli Don"t worry, be happy!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja iz palačink
Tiramisu