Nakup posode

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

29. avg 2004 21:21

Jaz osebno prisegam na to, da je posoda težka ko jo primem v roko, pa imam steklokeramični štedilnik, in mislim da ne traja nič kaj dlje kot pa navadni emo posodi. Se spomnim ko sem rodila, in je prišla moja mami (nevajena na to rosfraj posodo) smo par dni jedli vse razkuhano :) Marjeta Žniderčič

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

29. avg 2004 22:48

Jaz osebno prisegam na to, da je posoda težka ko jo primem v roko, pa imam steklokeramični štedilnik, in mislim da ne traja nič kaj dlje kot pa navadni emo posodi. Se spomnim ko sem rodila, in je prišla moja mami (nevajena na to rosfraj posodo) smo par dni jedli vse razkuhano :) Marjeta Žniderčič

Tarin  

član od: 16.7.2004

sporočila: 31

30. avg 2004 20:23

Andrejka in MatejaC, obema hvala za odgovor. Sta mi kar precej pomagali. MatejaC, koliko pa stane komplet posode Lagostina? Od sosede sem slišala, da je dobro rostfrei posodo, v kateri se lahko kuha in peče brez maščobe ter vode, kupila v neki trgovini v LJubljani, kjer imajo same rostfrei lonce. Mogoče kdo ve, kako se ta trgovina imenuje? Tarin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti