22. avg 2004 9:10
Hojla,
glede kroznikov in kozarcev je pri nas takole.Takole za vsak dan pac kupimo nekaj povprečnega, ponavadi so nam všeč kakšni bolj globoki krozniki kajti prav prijetno sem bila presenenčena, ko sem kupila nove in vanje nisem spravila niti postene zajemalke juhe. Globoki krozniki niso bili nekako ovalni ampak so imeli ob straneh rob in nato vdolbino (Tezko opisat) .Katastrofa in niti na misel mi ni prislo, da je to zelo pomembno.
Kar se pa tice kroznikov "ob obiskih" sem pa nekoliko kriticna, kadar pridem kam na obisk in nas za mizo sedi vec kot sest in se potem hranimo iz razlicnih kroznikov in pijemo vsak z drugacnega kozarca. Prava groza na pogled. Torej pri nas kupujemo za praznicne dni posodo, ki je enaka, oziroma kupujem tako posodo, ki se jo lahko tudi cez leta dopolnjuje in se vedno dobi zraven kaj novega. Res stane nekaj vec je pa dobra nalozba ,ker dragega servisa pac ne vlecemo na plano vsak dan.
Imam pa eno vprasanje. Res pri vragu ne vem zakaj meni v pomivalnem stroju "rjavi" pestek. Najprej sem mislila, da nimam kvalitetnega in da ni primeren za pomivalni stroj. Zdaj imam novega, opranega nekajkrat in znova so na njem madezi. Mislim, da bom znorela od "ipike ". Si predstavljate lepo pogrnjeno mizo in zraven rjav pestek. Prosim za pomoč. Pozdravcek vsem !
Marjana Puhman