22. avg 2004 23:16
Pestek je najverjetneje misljen pribor (vilice, nozi, zlice) - na nasem koncu radi recemo beštek. ;-) Lep dan, Simonca
22. avg 2004 23:16
Pestek je najverjetneje misljen pribor (vilice, nozi, zlice) - na nasem koncu radi recemo beštek. ;-) Lep dan, Simonca
23. avg 2004 12:52
Pregovor, da nisem dovolj bogata, da bi kupovala poceni velikokrat drži. AMC posodo sem kupila pred več kot 20 leti. Bila je nesramno draga, to je res. Pa sem vseeno nekaj let kasneje kupila še en komplet malo drugače oblikovane posode. Ni mi žal, saj so lonci večni. Kvaliteto je pač treba plačati. Katja
23. avg 2004 20:46
Bravo Katja! Tudi sama prisegam na AMC. Izvrstna posoda po kvaliteti in lepa na pogled. Ni mi žal niti dinarja čeprav je draga. In če takole človek pogleda koliko privarčuje na plinu in elektriki, da ne govorim o zdravju. Zadnjič mi je po 15-ih letih odpadel termostat. Poklicala sem zastopnico. Prišla je na dom, vzela pokrovko s termostatom in mi čez teden dni vrnila brezhibno pokrovko. Vse je bilo seveda brezplačno. Kar se pa tiče nabave te posode: AMC ima izredno dobre pogoje za nakup svojih izdelkov zato mislim, da si to lahko privošči prav vsaka gospodinja. lp Vesna Vesna Milek Recko
23. avg 2004 21:32
Reca mas kak tel od predstavnice? Rabla bi kaki katalog da dobim predstavo kaj majo za kolk denarja, ba bi te prosila ce mi jo lahk posles :) Marjeta Žniderčič
23. avg 2004 21:48
Tel. št sem ti poslala in upam, da sem ti pomagala. lp Vesna Vesna Milek Recko
23. avg 2004 21:51
Reca, a te lahko se jaz prosim za tel. st. zastopnice? Lep dan, Simonca
24. avg 2004 7:09
ja pestek je beštek :)) In kaksne so vase izkusnje z njim v pom. stroju? Zakaj mi rjavi?? 15 let gledate eno posodo? kapo dol ;)) Marjana Puhman
24. avg 2004 10:06
Pri nas peremo ves pribor v pomivalnem stroju, razen tistega za piknike (ima plasticne rocaje, pa se potem radi lomijo) in kuhinjskih nozev (baje, da bi naj ti postajali v pomivalnem stroju topi in skrhani). Pribor pa nam ni nikoli rjavel. Mogoce je fora v prasku, ki ga uporabljas? Lep dan, Simonca
24. avg 2004 12:13
dari jaz imam zelo dobre izkušnje z Zepterjem.Posoda je zelo vredu ,čeprav je draga vendar mi ni niti malo žal, saj tistega denarja tudi ne bi več bilo. Darinka Muraus
24. avg 2004 13:21
Fani, prosila bi te za tel. štev. predstavnice od Bio Nova SKK. Sem ti poslala sporočilo v Beležko. LP Maša limonaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hoppy brioš
Poke skleda z lososom