26. apr 2014 4:14
Dajmo mal na hec obrnit tole diskusijo:
Rekel in preživel: moj predragi frizer mi reče, da mi bo dal nekaj zelo svetlih pramenov, da se mi sivi lasje ne bodo preveč svetili. Tole je jasno prosto po spominu, ki je "great but short" Zelo siva pa ne bom nikoli, ker tudi dame v moji familiji niso.
Če pogledate mojega Georgija, ajoj, kjut koker je, izgleda 10 let starejši od mojega dragega ( ki ni siv) pa je približno tolk star kot jaz in jaz izgledam 10 let mlajša od njega. Na tejle sliki še več.
Stvar pri barvanih laseh je ta, da opazimo barvanje, ko ženske in moški (vključno z obupno pobarvanimi bradicami) to sami delajo doma in nimajo nobenega smisla, kje potegniti črto med dobrim in slabim okusom. Če kdo hoče biti siv, naj bo! Če si kdo barva lase, naj si jih, samo pametno, ne glede na to, če doma ali pri frizerju.
Lučka, pa kaj je s tvojim dragim, če me spomin ne vara, se je zadnjič nekaj pritoževal, zakaj bi imela očala, ki bi te pomladila. Mojemu dragemu kaj takega niti na misel ne bi padlo. Če pa bi...jao, bi mu trda predla.
kozamurnik, me veseli, da si omenila vse obupne barve las, s katerimi si ženske še posebej v Sloveniji "oživljajo" obraz. Ko to počenjajo rokerce, je Ok, dame mojih let....not so much.
Meni je od vseh "mladih" sivolask všeč Jamie Lee Curtis.
zaključek: jaz sem tako za sive, kot barvane, pa plastično operacijo ali ne. Samo pod milim bogom, nikar si ne pumpajte ustnic. Sorry za
Vanja