25. apr 2014 13:19
Hmmmmm, tempting....
Sama imam najhujši tip las, oziroma prej slamo, ki ja za povrh tudi še zelo temna (zaradi česar jo malo barve sem in tja poživi - tested - au naturel pač ni vedno tista d'best izbira).
Z leti so se na žalost tudi precej zredčili, tako da se iz njih ne da narediti kaj dosti. Imam sicer redno frizerko, ki zna postriči tako, da sem 'presentable' tudi potem, ko je od obiska pri njej minilo že več mesecev, problem je samo, da nočem preizkušati novih stvari, ker zaradi pomanjkanja 'genov simetrije' žal ne sodim med tipe, ki bi jim pristajalo bolj ali manj vse, tvegati pa me zaradi slabih izkušenj ne mika kaj precej (avoiding it like a plague, I do). Dodaten problem je tudi, da imam navadno raje frizure, za katere ne rabiš 10 kg želeja, sprejev ipd., da stoji tako, kot pri frizerju, vendar pa mi kratki lasje ne pristajajo najbolje. :c
Aja pa še to, naj dvignejo roke vse tiste/-i, ki sivijo okoli/pred 30-imi leti in skačejo od veselja ter prekipevajo od samozavesti zaradi naraščujočega obsega sivih laskov, ki se na temni podlagi svetijo kot balke v jami.
Yea, I thought so.
Life is war against boredom~
Sporočilo je spremenil(a) MiriBon dne 25. 2014 13:24