27. apr 2014 12:57
Naso mamo sem barvala do njene smrti. Zelo mi je bilo vsec, da je dala nekaj nase. Res pa je, da ni bila tip za sive lase. Poleg vsega ostalega ni imela obraza, ki bi pritikal njenim letom. Mejkapa v zivljenju nikol nobenga, ni bilo potrebe.
Jaz sem v nekaj navalih (prvi pri 30, drugi pri priblizno 35....intakodalje kampanjsko..) osivela, posivela, zacenjala siveti.....itak smo ze v najstniskih letih polivale un peroksid na glavo, hihi...
Kljub nedavnemu popadku, da bi pustila, da narava dela svoje....ne morem. Enkrat sem blont, drugic kostanjeva, tretjic rdeca....odvisno, kaj hocem povedati.
Haha, tudi zelena sem ze bila, ja. V davnih casih, ko je ljuba Kolezija se bila ziva in ko smo v tistem kloru mahali po vodi gor in dol po ene 3 kilometrcke za razplavanje...jebela, na balin se postrizem, ce bi se Kolezija spet aktivirala.
No, mal sem ausglajzala od teme ampak nic hudga. Huje je, ker zadnje case opazam vse vec plesastih zensk in tudi mladih moskih. Pri tistih poreziranih se zalostno vidi, kje jim lasje sploh rasli ne bi.
Mygrace