Kaj me moti

tema je zaklenjena

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

29. apr 2013 9:34

Kolegica Bannanna, ne razumem o kakšnih dveh oddelkih foruma govoriš ? O vazektomiji ne bom pisal vsaj tukaj ne, lahko pa napišem kak dober recept za bikova jajca :)

Anabis, ne skrbi za mojo partnerico, že dooolga leta sva srečen par. Plašnic nisem imel nikoli me je pa res vedno motilo razprvaljati na dolgo in široko o ginekoloških temah vse od tega kakšna je menstruacija , najarazličnejši izcedki , vstavki, posodice in podobno. Pri moji ženi me to ne moti, da ne bo pomote kaj vse se pa dogaja z drugimi pa na kulinaričnem forumu ne želim brati.

hedonist

kozamurnik

sporočila: 2311

29. apr 2013 10:19

hedonist je napisal/a:

Kolegica Bannanna, ne razumem o kakšnih dveh oddelkih foruma govoriš ? O vazektomiji ne bom pisal vsaj tukaj ne, lahko pa napišem kak dober recept za bikova jajca :)

Anabis, ne skrbi za mojo partnerico, že dooolga leta sva srečen par. Plašnic nisem imel nikoli me je pa res vedno motilo razprvaljati na dolgo in široko o ginekoloških temah vse od tega kakšna je menstruacija , najarazličnejši izcedki , vstavki, posodice in podobno. Pri moji ženi me to ne moti, da ne bo pomote kaj vse se pa dogaja z drugimi pa na kulinaričnem forumu ne želim brati.

hedonist

Bravo hednoist!

bannanana je napisala:

Hedonist , zato je pa forum razdeljen v dva oddelka. pisi o vazektomiji, bomo brale :)

mene pa moti kako nekatere vse moti :)

@ bannanna , ne piši v imenu  vseh. Nekaterim ni prav nič do tega, da bi na kulinaričnem forumu brale o težavah s prostato, er...... in še čim!  Vse ima svoje meje.

Mene moti, da nekatere nič ne moti in pišejo, kar jim trenutno pade na pamet. Potem pa napišejo:

če te ne zanima, ne brat!

murnik

Sporočilo je spremenil(a) kozamurnik dne 29. 2013 10:35

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

29. apr 2013 12:03

Se strinjam: če te ne zanima, zakaj bi bral? Ne zdi se pa mi, da bi že sam naslov komu povzročal slabost.

JJ

anibas  

član od: 21.12.2006

sporočila: 497

29. apr 2013 12:03

Če te naslov teme moti, ali se vam zdi neprimeren- enostavno  preskočiš in je - pač ne bereš! Bereš pač tiste, ki te zanimajo.

anibas

kozamurnik

sporočila: 2311

29. apr 2013 12:38

Ne vem zakaj ne pišete na ZS, če imate za povedat kaj bolj osebnega. Možnost imate, uporabite jo!

Po logiki " če te ne zanima ne brat", torej lahko pišemo karkoli in o čemerkoli? Tako daleč pa menda še nismo, ne?

Niste odgovorile, zakaj ne pišete na forume, ki se ukvarjajo s takimi temami ,  tam so  ljudje, tudi strokovno osebje, ki vedo veliko več kot ljubiteljski kuharji..

Tudi na medicinskih, forumih boklj malo kuhajo, a ne?

murnik

anibas  

član od: 21.12.2006

sporočila: 497

29. apr 2013 12:55

Torej. če je tema neprimerna, naj jo moderatorji brišejo - pa ne bo nobenemu slabo!

lp

anibas

Sporočilo je spremenil(a) anibas dne 29. 2013 12:56

zzak1977  

član od: 31.7.2009

sporočila: 2193

29. apr 2013 13:08

Mene pa zanimajo ginekološke zadeve. Sem prebral kar nekaj strani. Pa vem nekaj novega, tiče se pa tudi mene. Se mi zdi da precej.

Tudi odrezat si grem zadevo, da se draga ne bo mučila z zadevami, ki niso potrebne, ko bo čas zato.

Commis débarrasseur

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

29. apr 2013 13:26

Mene pravzaprav nič ne moti ... imam sama s sabo dovolj dela.

mamamia

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

29. apr 2013 14:01

hedonist, pisala sem o dveh oddelkih: kulinarične in nekulinarične. In sem sodijo torej vse ostale. O visokih gredah, o določenih slavnih osebah in tudi o mirenah. In ko prebereš hormonski vložek, pač ne klikneš gor. ali te že sam napis hormonski vložek moti? Potem je nekaj s tabo narobe žal. Še bolj pa če rineš v to temo.

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

29. apr 2013 14:01

zzak1977 je napisal/a:

Mene pa zanimajo ginekološke zadeve. Sem prebral kar nekaj strani. Pa vem nekaj novega, tiče se pa tudi mene. Se mi zdi da precej.

Tudi odrezat si grem zadevo, da se draga ne bo mučila z zadevami, ki niso potrebne, ko bo čas zato.

Commis débarrasseur

Kozamurnik, mislim, da gre na splošno pri forumih za izmenjavo mnenj in izkušenj po principu "več glav več ve". Tisti, ki hoče strokovno mnenje, ga lahko poišče pri strokovnjaku, ostali, ki jih pa zanimajo izkušnje in mnenja "navadnih smrtnikov", pa lahko povprašajo na forumu. Menim, da teme lahko omeji zgolj skrbnik foruma s svojimi pravili.

JJ

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti