Kaj me moti

tema je zaklenjena

zzak1977  

član od: 31.7.2009

sporočila: 2193

26. apr 2013 21:45

Mene pa motijo traktoristi s traktorji brez enega samega delujočega svetlobnega telesa in šoferji le teh ki so stari ali 14 ali 136 let.

Commis débarrasseur

kuhinja.slo  

član od: 26.6.2010

sporočila: 108

26. apr 2013 21:49

Tak šofer, kateri parkira na prostoru za invalide, je verjetno tudi sam invalid in to v glavi.

kuhinja.slo

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

27. apr 2013 0:03

Hedonist , zato je pa forum razdeljen v dva oddelka. pisi o vazektomiji, bomo brale :)

mene pa moti kako nekatere vse moti :)

bannanna  

27. apr 2013 0:05

Vanja so kazni ja. Ampak meni se ne zdi pogosto da vidim sploh avtomobile na teh mestih. Tudi ce je parkirisce polno. Oz ce vidim avto ne pogledam ali ima gor tablico. Ne vem zakaj bi. Da bi se zgrazala in ugotavljala kako sem jaz boljsa oseba po srcu ker tega nikoli ne bi naredila? najbrz niso pogosti tisti ki kako ukrepajo ko vidijo neustrezen avtomobil na tem prostoru. Torej nimas kaj za gledat

zzak1977  

član od: 31.7.2009

sporočila: 2193

27. apr 2013 7:04

Pa motijo me babe, ki kličejo po telefonu pol poznanstva, kadar se jim pokvari avto sredi ceste. Seveda preden bi odnesle trikotnik za ovinek.

Pa štirikolesniki.

Commis débarrasseur

Sporočilo je spremenil(a) zzak1977 dne 27. 2013 07:08

moderator2  

član od: 12.3.2010

sporočila: 710

27. apr 2013 10:03

Zakk1977, prosim vzdrži se slabšalnega označevanja predstavnic nasprotnega spola.

mojezlato  

član od: 10.12.2012

sporočila: 1039

27. apr 2013 13:52

Mene pa moti, kadar nekatere naključne mimoidoče (ne)znanke vidijo voziček in dojenčka (mojega) in takoj porinejo glavo k njemu in ga začnejo pa raznih delih telesa prijemat, na koncu pa še mi nekatere nežno, a odločno dajo vedeti, da otroka zagotovo zebe. 

Mogoče pa mi na čelu piše, da sem tako neodgovorna mama, da bi otroka premalo oblekla glede na vremensko situacijo. 

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

bannanna  

27. apr 2013 14:09

Prej ko se sprijazniš, da si itak slaba mama, boljše bo...

Hec! Ker to je groza kako vsi solijo pamet s takimi... čeprav še nimam svojega otroka opazujem pri drugih  in si mislim da bi lahko sama v tisoč takšnih situacijah na dan lahko ponorela..

anibas  

član od: 21.12.2006

sporočila: 497

27. apr 2013 14:52

hedonist je napisal/a:

Trenutno me najbolj modrovanje o ginekoloških temah, mislim če to sodi na kulinariko ?! Opisovanje različnih vaginalnih vstavkov, skledic in ne vem kaj še je milo rečeno neokusno na portalu kjer je glavna tema hrana. In ker sem zelo vizualen tip z bujno domišljijo včasih že ob samem naslovu teme rahlo slabo.

hedonist

Kulinarika gor ali dol-to je forum in imaš razno razne teme-da ti ob tej temi, ki pesti nas ženske, postane slabo-res ne bi bila rada v koži tvoje partnerke-res, v tem času- daj no prosim, snemi si plašnike!!!!

anibas

anibas  

član od: 21.12.2006

sporočila: 497

27. apr 2013 14:53

mamamia je napisal/a:

Točno tako, kot je zapisala lenadros.

Nekateri lastniki psov razumejo samo jezik, ki ga sami govorijo: sem v eni drugi temi že zapisala, kako smo rešili zadevo, ko sem se po parku sprehajala z našim bullmastiffom, ki je bil seveda na povodcu, nasproti pa so prišli fantje s spuščenim pitbullom (ki so lahko sicer prave pasje muce, če so le lastniki pravi). Malce so provocirali, njihov pes se je malce motivilil okoli našega, potem sem pa jaz malce popustila povodec in jim rekla, naj si nikar ne želijo, da povodec tudi spustim. Je bilo dovolj, da sem samo malo popustila povodec, se je naš pes ustopil, rep mu je obmiroval in je zarenčal v spuščenega pitbulla. Je ta pes sam razumel sporočilo našega, da je bolje, da se sam umakne, in se tudi je. Sta se psa sama zmenila, da nima smisla ... Žalostno, ko so psi pametnejši od lastnikov.

mamamia

anibas

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti