22. feb 2012 13:59
Bravo ursus_le!
Dig deeper!
darjao.
22. feb 2012 13:59
Bravo ursus_le!
Dig deeper!
darjao.
23. feb 2012 10:14
Danes naredila naslednjo vajo po vrstnem redu ... in se nekako prebila do konca z vmesnimi postajami, da sem sploh lahko zadihala.
Mislim, da se nikoli nisem tako skakala po dnevni ... ha ha.
Pa sem danes zjutraj cutila hrbtne misice, za katere nisem niti vedela, da obstajajo pa sem vceraj naredila le FIT TEST.
ursus_le
23. feb 2012 11:56
bravoooo... aaa mogoče pa danes naredim fit test...mam kar tremo. hihi
www.mojalbum.com/naredilaana
23. feb 2012 13:58
Nimas kaj imet treme, samo moras pazit, da delas v svojem tempu. Tako sem se jaz malo ustela, ker sem gledala una dva skakajoca vzadaj, ko sta skakala kot da sta na fedrih in je bil tempo prehiter zame. No, potem ko sem preklopila na svoj tempo, pa je slo lazje ... no ja, lazje .
ursus_le
23. feb 2012 15:31
Mene je tudi zelo dajala trema od trenutka ko sem se odločila za vaje dokler nisem začela... potem je pa navdušenje pred vajo, sredi vaje si včasih razmišlam koji k* mi je tega treba, po vaji pa totalna evforija in potem spet komaj čakam in bi kar takoj šeee
Zdej me počasi daje trema za 2. mesec, ker pravijo, da je 100x bolj -ji... samo bom in zmorem!
darjao.
23. feb 2012 16:27
kaj pa je drugače v drugem mesecu? ali so druge vaje?
www.mojalbum.com/naredilaana
23. feb 2012 17:11
Meni so vaje ze zdaj tezke ... kaj bom sele potem, ko so vse te max vaje ... hodila naokoli po vseh stirih ... ha ha
ursus_le
23. feb 2012 22:28
Uf, je danes pasal cardio recovery :)
Pecenka
24. feb 2012 8:10
Men pa recovery ni všeč.... jaz mam naj raj pure cardio
darjao.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pad Thai
Kruhove kroglice