Insanity vadba
29. okt 2013 6:34
Vanja, ce bi jaz to izajala po zakrakovskih cestah, bi me moji zakarakovci takoj delozirali nazaj na Stajersko
Nena-morje
29. okt 2013 7:08
Nena, mogoče bi pa vse sosede sodelovale in metuljčkale za tabo.
naor
21. jan 2014 15:30
Pozdravljeni,
zanima me ali mi lahko kdo zazipa program vadbe insanity. Prosim. Zadeva je takšna. da po selitvi še nimamo interneta, v službi pa si ne morem "privoščiti", da bi si zadevo naložila na ključ.
Lp
Aneryy
21. jan 2014 17:47
Evo, jaz sem si vse dol snela, začenjam pa jutri.
Tebi bi pa poslala, ampak, tega je za 16mega, a ti ne bom čisto mail zasmetila?
Levinjav
22. jan 2014 8:45
Levinjav, kljub temu, da mi boš mail zasmetila bi te prisila, da mi pošlješ, če ne drugače vsaj prvi del, se pravi prvi mesec.
Hvala in lp.
Aneryy
22. jan 2014 21:12
MIdva še vedno takole ene 2 krat na teden delava ta kratko verzijo in je čist dovolj.
Uspelo mi je zbrati dovolj poguma, pa sem šla na uro Insanity v mojem lokalnem fitness centru. Aja, sem mojga ta starga pred pol leta zamenjala za tegale, pa ima malo več opcij za skupinsko potenje.
Aj, to je bil en cirkus! Vsak je kr neki po svoje migal, inštruktorca je hodila naokoli in vsake toliko časa poskočila z nami. Mislim, da so se cikli menjavali na 30 in 60 sekund - je en zvonček zacingljal. Kakorkoli, tempo je čisto prehiter, ker ga nihče ni dohajal. In ko vsakdo kar takole nekaj miga, zame to ni nikakršna motivacija, da bi se tega še kdaj udeležila. Sem pa začela z neko vrsto kickboxing-a, se mu reče Strike!. Svašta, pri mojih starih letih.
Vanja
24. jan 2014 19:13
Evo po pol leta zabušavanja ponovno zagnala Insanity. Moram povedat, da delam veliko lažje kot sem pred pol leta. Tako, da očitno malo mišic in kondicija ostane- tam nekje spodaj. Zdajle sem že na tretjem tednu, upam samo, da bom sedaj vztrajala tudi po koncu tretmaja.
Suzi
25. jan 2014 18:55
Tole telovadbo sem danes odkrila prazniki so naredil svoje in se še kar vleče.
Sem dobila in bi kar med pomivanjem in pospravljanjem posode topila , ko mojih ne bo Ali katera prakticira
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Nevzhajana orehova potica
Hoppy brioš