1. apr 2013 21:18
Jp, jaz tudi vedno mislim - samo še toliko do konca... Če je že bolj an koncu. N azačetku pa bolj gledam, u, že toliko dni... Pa čeprav ne mislim, da se potem vse konča. Mogoče,da imam potem mal pavze, kak teden, ampak potem me pa zanima preizkusit kak drug program. Jih je kar nekaj, tako da bo dolgo trajalo...
Jaz imam še v načrtu 16 tedenski program teka za začetnike, čeprav sem ag že lani, pa že prej sem se pripravljala za mali maraton pred leti, sam lani je bilo treba od začetka. Čeprav imam po mojem zdaj kondicije več kot za tisti začetniški tek, mi je vseeno bolj fajn delat po nekem načrtu, mi da motivacijo. Imam še en interval timer, ki je zelo uporaben - ne smao za treninge, še za pospravljanje ga uporabim
Drugače pa od lani imam npr. 6 kg manj kot letos - sem imela par let ko ej šlo samo gor, gor, pa se sploh nisem obremenjevala, sam ko je pa doseglo eno mejo, sem si pa tudi rekla, da tole pa ne bo šlo... In gre počasi dol, samo postavljat si moraš male cilje. Vedno enega novega, ker je lažje kot imet enega zelo velikega. Lahko bi šlo dol v 3 mesecih, pa je trajalo ene pol leta, ampak še gre dol, to je važno.
Ne, to ni samo za en mesec ali dva... Po mojem itak tako not padeš, da hočeš potem še... Za nekatere je mogoče lažje, če gredo postopoma, 6x tednsko je kar huda stvar za koga, ki je prej sedel na kavču... Ko ugotoviš, da gibanje ni nek bav bav, ne sediš nikol več sam na kavču, edino jaz vem kdaj še, ob kakih res stresnih obdobjih... Amapk se potem poberem.
xxs