28. apr 2013 20:10
Da se še enkrat oglasim .. Počasi zaključujem 2-mesečni projekt insanity..sicer sem si ga malce po svoje priredila kot npr..fit teste sem spustila, kadar je bilo treba počivati sem telovadila,včasih sem imela 2 dni počitka potem pa 14 dni samo miganje..zadnje 3 tedne sem pa poleg insanitya vključila še kolesarjenje,tek,hojo na bližnji hrib, tako da sem včasih malce pretiravala. Aja pa spustila sem recovery week..da si prbližn predstavljate: 20 let,160 cm,65 kg,največji problem trebuh in roke.. rezultati : 3kg manj, f** ročke so se vidno zmanjšale =D...obseg pasu nevem točne številke ampak približno 12 cm manj...ampak je še veliko dela, da bo šla vsa maščoba proč.. Roke so bile moj večen problem,nikoli si nisem upala nositi majic brez rokavov-zdaj jih, po končanem insanity-ju so se mi res zelo oblikovale in mi postajajo všeč :D..ogromno sem pridobila mišične mase... Pri teku imam večjo hitrost, več kondicije. Na bližji hrib visok 1000m mi je uspelo priti najhitreje do sedaj, pa sem prej pol leta hodila 5x na teden gor, eksplozivnost se je povečala, zdaj vmes za kašno minuto celo tečem :D
Je pa res, da imam preveč rada hrano in se jedilnika nisem držala. Mogoče sem 3 tedne malo bolj pazila kaj dajem vase, potem pa ne več. Če bi se držala priloženega jedilnika, bi gotovo bili rezultati veliko veliko boljši, mogoče še enkrat boljši.
Po vadbi sem vedno pojedla skuto z jogurtom ali pa tuno..
V svoje živlenje sem vpeljala vsakodnevno vadbo, kar je res super. Moj ''plan'' za naprej pa je tek 4x-5x na teden, med vikendi se ponavadi potepam po slovenskih gorah in se bom še naprej. Včasih pa se bom spravila še na kolo, pa tudi kakšno vajo insanitya si bom včasih zavrtela :)
Zdej pa dost nakladanja, na kratko INSANITY JE ZAKON :)))
Craazy
Sporočilo je spremenil(a) Craazy dne 28. 2013 21:35