9. feb 2013 17:26
Zanimiva stvar je to. Jaz sem naredila nekje 4 tedne in so bile vidne spremembe, itak, seveda :) Na trebuhu itak nimam dosti odveč - ta vadba za trebušne je kar ubijalska... Sem jo še najmanj marala. Najbolj zanimivo je pa bilo, da s emi je tkao hitro začelo poznat na nogah - ker noge so moja šibka točka in vedno pridejo zadnje na vrsto... Niti v najbolj suhih časih nžmi niso bile OK, pa čeprav sem intenzivno trenirala. Trenutno sem že ene 14 dni na pavzi, žal... prvi teden res zaradi obveznosti dobesedno 24 ur na dan, skoraj no... Trenutno pa spet viroza - po mojem posledica stresa... Se ne bom preveč poigravala z zdravjem, ker sem an meji s pljučnico, vse skupaj je pa zelo čudno, ker sice rnisem nikoli bolna, po par let ne... In zdaj dvakrat v enem mesecu.
Se mi je pa začelo zelo poznat ravno tisti teden, ko sem imela recovery week, ki je sovpadal ravno s tistimi obveznostmi... Polsedično moram posnet sodelavkam vse t ecdje :)
Ugotavljam,d a mi bolj paše kot mi je prej fitnes, pa mi je bilo najprej tako žal, da nimam več časa za to. Amapk ej prav fajn, ni treba nikogar čakat - OK sicer si z mojim izmenjuejva del opreme, sam OK... Fajn je, ker se ni trea vozit, privarčuješ 70 eur na karti...
xxs