Insanity vadba

Jutica  

član od: 15.12.2011

sporočila: 36

4. okt 2012 16:17

Ne samo, da na tak način delaš za iste mišice, tudi mišica se na enake gibe navadi in ni več napredka. Zato je fajn vaje menjavat, da vedno znova šokiraš mišico.

Jutica

anneycyrus  

član od: 5.7.2012

sporočila: 32

5. okt 2012 12:03

Ravno zaključujem 7 TEDEN Insanitya in vam sporočam da kljub kakim neumestnim ki letijo s strani calliuma (brez zamere, nočem da to zveni žaljivo) nisem nitit enkrat pomislila da bi odnehala..pravzaprav bom Insanity pogrešala. Moj naslednji projekt pa bo ta najnovejši Insanity: Asylum (30 dni) mwa

anneycyrus

Tanch3k  

član od: 6.10.2012

sporočila: 2

6. okt 2012 11:32

Ima kdo link za download Hip Hop Abs Insanity?

Na partisu in blinku tega ne najdem :S
Delam pa sama 1 teden Insanity in je res zelo dobra vadba, upam samo, da bom lahko redno delala vadbo , ker imam poleg šole še druge obveznosti...

Tanch3k

ursus_le  

član od: 25.5.2008

sporočila: 227

7. okt 2012 15:36

Hip Hop Abs je tako no ... kako naj se izrazim ... malo mimo ustreljeno.

Jaz sem si to dobila, ampak je ShaunT tam tako smesen, da se jaz nisem tega spravila niti enkrat delat.

Jaz pa Insanity delam zdaj ze drugo rundo, s tem da sem zraven uvedla 1x na teden tek 20km (za zdaj imam cas 2h 10min do 2h 15min, bi pa rada prisla pod 2ure ).

urska

bjele10  

član od: 4.3.2008

sporočila: 6

11. okt 2012 21:24

Pohvale vsem,ki pridno vztrajate in vadite ker zgleda ubijalsko

moram rečt,da ste me čisto navdušli z to vadbo!

sem devet mesecev po porodu in 20 kg viška in čisto obupana!!

Že večkrat sem poskušala z dietami in vadbo a brez uspeha,ker mi ful hitro pade motivacija!Prejšnji mesec so mi odkrili bolezen ščitnice,ki je dodaten vzrok moji kilaži oz. nehujšanju!zdaj sem na tabletah in upam,da se situacija umiri!

Takoj,ko dobim cd z vajami pričnem in poročam!

lep večer še naprej in se beremo

bjele10

Katja_Katya  

član od: 14.8.2010

sporočila: 20

29. okt 2012 15:35

No jaz sem pa danes zacela s to vadbo in moram priznat je res morilska..Ze po ogrevanju sem komaj dihala..Pa sem hodila do sedaj na fitnes,ampak sem res bla cisto mrtva..Tud vaje sem delala komaj komaj,in na polovici sem imela obcutek da bom bruhala..No pocasi se bo dalec prislo jaz pravim..Pac nebom delala 60 dni ampak vec :) Me pa zanima kako je s hrano..Katera dieta je zraven najbolj priporocljiva ?

Katja_Katya

menola  

član od: 30.8.2010

sporočila: 126

31. okt 2012 11:46

callum zelo so mi všeč tvoji komentarji in razlage. Že kar nekaj časa nazaj sem prebrala vse po vrsti, naredila test za insanity a ugotovila, da je zame to preveč ubijalsko. Se redno rekreiram - tečem cc trikrat tedensko po 4-5 km in s kombinirano hojo po 12 km in pozimi ponavadi hodim na TNZ vaje. Lani sem skupno nabrala tri tedne smučanja kar nameravam tudi letos. 

Ker se mi sedaj ne da v fitnes bi rada doma delala nekaj v smislu TNZ in za pripravo na smučanje.S sklecami mam problem, ker me ena rama boli, tako da jih ne maram preveč , nekaj pa vem da jih je koristno delat. Drugih zdravstvenih težav nimam stara sem 50.

Kaj bi mi svetoval da poberem z blinka ali partisa?

pa lep dan ;) menola

callum  

član od: 4.11.2008

sporočila: 35

31. okt 2012 18:59

callum je napisal/a:

- Cathe Friedrich (ogromno ogromno ogromno različnih vadb in sistemov)

- 10 Minute Solution (zelo dobre za začetnike - a po vojni proti piratstvu je težko dobiti DVD-je)

http://www.cathe.com (predogled: http://www.youtube.com/results?search_query=cathe&am) - vadb je dovolj za naslednjih par let - le dobiti jih je malo težje - se bo moral kdo potruditi pobrskati malo po tujih torrent straneh.

Poleg omenjenih dveh pa še Brazil Butt Lift od Beachbody-ja - je pa odvisno kako všečen bo inštruktor :).

callum

Sporočilo je spremenil(a) callum dne 31.okt 2012 19:03

Katja_Katya  

član od: 14.8.2010

sporočila: 20

6. nov 2012 21:47

Imam eno vprasanje,se mi ne da vsega za nazaj se enkrat brat,ko koncas prve 4 tedne je vmes recovery week pa ne telovadis,ali delas kar naprej program ? Ker po videu sodec delas naprej program ..Hvala

Katja_Katya

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti