Insanity vadba

Pecenka  

član od: 23.1.2007

sporočila: 225

2. apr 2012 13:31

Sabina33 je napisal/a:

Imam še eno vprašanje: kje ste dobili Hip Hop Abs? Kje ga lahko downloadam?

isoHunt

anjaprimoz  

član od: 28.3.2012

sporočila: 14

2. apr 2012 13:32

Sabina33, meni se je po enem tednu poznalo predvsem na predelu t.i. "ljubezenskih ročk"...to je opazilo tudi veliko sodelavk, da me je precej manj tam v tistem delu. Počutje je boljše, vadim pa vsako jutro na tešče.

Vaje delam na svoji maksimalni hitrosti, vsekakor ne tako hitro kot oni. :)

anjaprimoz

ursus_le  

član od: 25.5.2008

sporočila: 227

2. apr 2012 13:55

Ja ja ... tocno tako anjaprimoz, pri meni se to tudi pozna in to full.

Okoli teh "rock" me je res pobralo. Prej nisem morala imeti prevec oprijete majcke, ker se je videlo te slaufke, ki so strleli iznad hlac, da niti ne omenjam, da se je videlo slaufke na hrbtu okoli trakca od modrcka. Zdaj pa tega skoraj ni vec.

Sabina33, v bistvu, vsaj mislim, da jih je malo takih, ki se lahko pohvalijo, da izvajajo vaje 100% pravilno, se uni na videu ne delajo vsi ves cas 100% pravilno, kot bi morali. Grem bolj po logiki, da se potrudim in izvajam cimboljse kot lahko ter da se cim manjkrat ustavljam med vajami. In zadnje case je tega ustavljanja res manj ... po moje, ker se ti poveca vzdrzljivost.

Trebusne misice pa stiskam takrat ko jih lahko (ce ne pozabim). Mi pa nikakor ne uspe prit skozi celotno vajo in zraven stiskat misice.

urska

Pecenka  

2. apr 2012 15:20

Meni se po enem mesecu ni poznalo nič.

Pecenka

ursus_le  

član od: 25.5.2008

sporočila: 227

2. apr 2012 17:15

Ja to mi je malo cudno, da se ti ni poznalo nic.

Mogoce le nisi opazila oz. se nisi na zacetku nic izmerila ali pa naredila kot jaz, ki sem si zanalasc nabavila premajhne hlace.

Kako pa izvajas vaje? Dajes vse od sebe? Hocem rect, jih delas najbolje in najintenzivneje kot jih lahko? Kaj pa glede prehrane? Ker ce delas te vaje, po drugi strani pa jes pohanje, sladkarije in vse ostalo prepovedano po spisku ... je kar logicno, da ni efketa.

Lahko pa si gres izmerit % mascobe in cez en mesec spet, pa tako sledis napredku.

urska

Sabina33  

član od: 29.3.2012

sporočila: 10

2. apr 2012 20:05

Juhej, kako fajn, da imate pozitivne izkušnje. Sedaj se še bolj veselim. pri meni je pač tak, da nimam ravno nekega "špeha", sem pa cela mehka, no, pa "f** ročke" tut mam, tako da upam, da se malo utrdim.

Na počutju pa tudi sama opažam razliko. Imam več energije, manj sem utrujena. Fajn, fajn, fajn....

Lp, S

Sabina33

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

3. apr 2012 3:46

Pecenka je napisal/a:

Pecenka

Mogoče je tale Pecenka že tako suha, da nima kaj izgubiti (mislim na težo). 

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 03. 2012 03:46

Pecenka  

3. apr 2012 10:17

Vanja_v_ZDA je napisal/a:

Pecenka je napisal/a:

Pecenka

Mogoče je tale Pecenka že tako suha, da nima kaj izgubiti (mislim na težo). 

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 03. 2012 03:46

Ha ha, ta je pa dobra :)

Ne, na žalost ni tako. Stvar je taka, da zraven nisem imela diete, ampak sem se prehranjevala kot običajno, le da sem poskušala po vsaki vadbi pojest nekaj beljakovinskega. V štartu sem se izmerila, stehtala in fotografirala :)

Vaje sem izvajala po svojih zmožnostih, cilj mi je  bil, da redno migam. Sem že bila čisto naspidirana za drugi mesec, ko sem si poškodovala prst in je zdaj že skoraj tri tedne mimo. Sem dva dni nazaj poskušala malo sklec naredit,  včeraj sem šla tečt, pa me ni oviralo, tako da bom naslednji teden začela s hibridnim programom. Ta teden še malo ogrevanja, da pridem "nazaj v formo"  :D

Pecenka

Sabina33  

član od: 29.3.2012

sporočila: 10

3. apr 2012 18:01

Pecenka je napisal/a:

Sabina33 je napisal/a:

Imam še eno vprašanje: kje ste dobili Hip Hop Abs? Kje ga lahko downloadam?

isoHunt

Hej, hvala za info. Zanima me samo, kateri naslov downloadam, ker jih je polno. Je pod katerim naslovom cela zbirka teg cd-jev za dol potegnit ali je treba disc 1 pa disc 2 itd????

Sabina33

anjaprimoz  

član od: 28.3.2012

sporočila: 14

4. apr 2012 11:07

Jaz sem program kar dol iz mojblinka potegnila. :) pa je vse gor, tud urnik.

Aja, danes je moj 10. dan... še 4 dni, potem pa fotografija napredka in fit test. Juhuhu!

anjaprimoz

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti