2. apr 2012 10:56
Pa se se jaz malo javim ...
Nekaj dni me ni bilo sem pa vidim, da ste se kar razpisali na tej temi.
Torej - kot prvo - slo.kuhinja (upam, da se nisem zmotila pri vasem imenu ) - vsakemu svoje, bi jaz rekla.
Brez zamere, ampak je res, da nekdo, ki ima ze (ali pa sele ) 61let, bi mu jaz odsvetovala izvajanje teh vaj, ker so lahko prehude (kolena lahko hudo trpijo). Po drugi strani pa - pravite, da pretecete 1km na dan ... zame je to absolutno prekratka razdalja. Sama se po 1km ne zacnem niti potit, prvo utrujenost (da sploh vem, da nekaj malega le migam) pa zacenjam cutiti sele po enih 7-ih km. Ce bi sama pretekla le 1km (ali 3) na dan, mi to ne bi cisto nic pomagalo ne pri hujsanju, ne pri ohranjanju teze. Da bi pa ohranjala tezo LE s prehrano ... to pri meni na dolgi rok ne deluje (ne morem celo zivljenje zivet od solate in grenivke ).
Drugace pa sem zadovoljna, ko vidim, da je vedno vec ljudi, ki se zavedajo pomembnosti telesne aktivnosti pa ne le za dolzino zivljenja, temvec predvsem za kvaliteto zivljenja.
Zdaj pa odgovor tebi Sabina33 ... sprasujes, ce in kje se to pozna.
TOREJ, se pred nekaj tedni sem nosila hlace stevilka 44 (so bile tip top prav), ravno vceraj sem jih vse pospravila na dno omare, ker so mi postale tako prevelike, da so kar grdo visele na meni in brez pasa so mi padale dol!!! Pred nekaj tedni sem si kupila (zanalasc!!) hlace stevilka 42, ki sem jih na dan nakupa z muko privlekla do niti polovice rite, cez pa ni slo (samo v sanjah, da bi jih lahko zapela), no prejsnji teden sem jih ze zacela nositi. In ta vikend sem si kupila hlace st. 40 in komaj cakam, da jih bom lahko spravila nase.
Tako da Insanity deluje. Sicer ne brez muk, ampak se izplaca. Paziti moras le, da imas dobro obutev in dobro podlago kjer izvajas te vaje, kot svetuje Darja pa se en zelo vroc tus po vadbi, ki zelo zmanjsa bolecine v misicah.
Jaz njihov nutrition guide ne upostevam, sem si ga prebrala, vendar imam nekako svoj jedilnik. Pazim le, da pojem vec OH v prvi polovici dneva, zvecer pa kake beljakovine in zelenjava.
Zdaj pa grem oddelat mojo dozo Insanitya!!!
Pa ne se prerekat ... raje telovadite ... je boljse za zdravje (fizicno in psihicno)
urska