1. apr 2012 13:39
Danes dokončala prvi teden...jutri spet znova: začnem z Cardio power & resistance. Se pa že poznajo rezultati. wuuuhuuuu!!! :):)
anjaprimoz
1. apr 2012 13:39
Danes dokončala prvi teden...jutri spet znova: začnem z Cardio power & resistance. Se pa že poznajo rezultati. wuuuhuuuu!!! :):)
anjaprimoz
1. apr 2012 19:07
Kje se ti pozna? Res me zanima. Jaz imam danes 5 dan vadbe (nisem štartala s ponedeljkom), pa se še mi nič ne pozna. Je pa res, da ne folgam vsega tako kot oni, ampak prilagajam sebi (recimo namesto globe jump-ov, delam samo ski jump, ker se mi od takega skakanja vrti).
Ali tudi upoštevaš njihov nutrition guide?
Sabina
Sabina33
2. apr 2012 10:56
Pa se se jaz malo javim ...
Nekaj dni me ni bilo sem pa vidim, da ste se kar razpisali na tej temi.
Torej - kot prvo - slo.kuhinja (upam, da se nisem zmotila pri vasem imenu ) - vsakemu svoje, bi jaz rekla.
Brez zamere, ampak je res, da nekdo, ki ima ze (ali pa sele ) 61let, bi mu jaz odsvetovala izvajanje teh vaj, ker so lahko prehude (kolena lahko hudo trpijo). Po drugi strani pa - pravite, da pretecete 1km na dan ... zame je to absolutno prekratka razdalja. Sama se po 1km ne zacnem niti potit, prvo utrujenost (da sploh vem, da nekaj malega le migam) pa zacenjam cutiti sele po enih 7-ih km. Ce bi sama pretekla le 1km (ali 3) na dan, mi to ne bi cisto nic pomagalo ne pri hujsanju, ne pri ohranjanju teze. Da bi pa ohranjala tezo LE s prehrano ... to pri meni na dolgi rok ne deluje (ne morem celo zivljenje zivet od solate in grenivke ).
Drugace pa sem zadovoljna, ko vidim, da je vedno vec ljudi, ki se zavedajo pomembnosti telesne aktivnosti pa ne le za dolzino zivljenja, temvec predvsem za kvaliteto zivljenja.
Zdaj pa odgovor tebi Sabina33 ... sprasujes, ce in kje se to pozna.
TOREJ, se pred nekaj tedni sem nosila hlace stevilka 44 (so bile tip top prav), ravno vceraj sem jih vse pospravila na dno omare, ker so mi postale tako prevelike, da so kar grdo visele na meni in brez pasa so mi padale dol!!! Pred nekaj tedni sem si kupila (zanalasc!!) hlace stevilka 42, ki sem jih na dan nakupa z muko privlekla do niti polovice rite, cez pa ni slo (samo v sanjah, da bi jih lahko zapela), no prejsnji teden sem jih ze zacela nositi. In ta vikend sem si kupila hlace st. 40 in komaj cakam, da jih bom lahko spravila nase.
Tako da Insanity deluje. Sicer ne brez muk, ampak se izplaca. Paziti moras le, da imas dobro obutev in dobro podlago kjer izvajas te vaje, kot svetuje Darja pa se en zelo vroc tus po vadbi, ki zelo zmanjsa bolecine v misicah.
Jaz njihov nutrition guide ne upostevam, sem si ga prebrala, vendar imam nekako svoj jedilnik. Pazim le, da pojem vec OH v prvi polovici dneva, zvecer pa kake beljakovine in zelenjava.
Zdaj pa grem oddelat mojo dozo Insanitya!!!
Pa ne se prerekat ... raje telovadite ... je boljse za zdravje (fizicno in psihicno)
urska
2. apr 2012 12:08
Ursus_le, hvala za odgovor.
Meni je tudi postalo zelo všeč, danes imam pavzo, komaj pa že čakam na jutri, da bom zopet migala.
Edino česa ne znam, je to, da bi stiskala trebušne mišice pri poskokih itd, Shaun T vsakič namreč opozarja "keep your core tight", samo enostavno ne znam tega. Bom pa poskušala.
OK, uživajte pri vadbi in...
....dig deeper!
Sabina33
2. apr 2012 12:27
Imam še eno vprašanje: kje ste dobili Hip Hop Abs? Kje ga lahko downloadam?
Sabina33
2. apr 2012 13:31
Sabina33 je napisal/a: |
Imam še eno vprašanje: kje ste dobili Hip Hop Abs? Kje ga lahko downloadam? |
isoHunt
2. apr 2012 13:32
Sabina33, meni se je po enem tednu poznalo predvsem na predelu t.i. "ljubezenskih ročk"...to je opazilo tudi veliko sodelavk, da me je precej manj tam v tistem delu. Počutje je boljše, vadim pa vsako jutro na tešče.
Vaje delam na svoji maksimalni hitrosti, vsekakor ne tako hitro kot oni. :)
anjaprimoz
2. apr 2012 13:55
Ja ja ... tocno tako anjaprimoz, pri meni se to tudi pozna in to full.
Okoli teh "rock" me je res pobralo. Prej nisem morala imeti prevec oprijete majcke, ker se je videlo te slaufke, ki so strleli iznad hlac, da niti ne omenjam, da se je videlo slaufke na hrbtu okoli trakca od modrcka. Zdaj pa tega skoraj ni vec.
Sabina33, v bistvu, vsaj mislim, da jih je malo takih, ki se lahko pohvalijo, da izvajajo vaje 100% pravilno, se uni na videu ne delajo vsi ves cas 100% pravilno, kot bi morali. Grem bolj po logiki, da se potrudim in izvajam cimboljse kot lahko ter da se cim manjkrat ustavljam med vajami. In zadnje case je tega ustavljanja res manj ... po moje, ker se ti poveca vzdrzljivost.
Trebusne misice pa stiskam takrat ko jih lahko (ce ne pozabim). Mi pa nikakor ne uspe prit skozi celotno vajo in zraven stiskat misice.
urska
2. apr 2012 15:20
Meni se po enem mesecu ni poznalo nič.
Pecenka
2. apr 2012 17:15
Ja to mi je malo cudno, da se ti ni poznalo nic.
Mogoce le nisi opazila oz. se nisi na zacetku nic izmerila ali pa naredila kot jaz, ki sem si zanalasc nabavila premajhne hlace.
Kako pa izvajas vaje? Dajes vse od sebe? Hocem rect, jih delas najbolje in najintenzivneje kot jih lahko? Kaj pa glede prehrane? Ker ce delas te vaje, po drugi strani pa jes pohanje, sladkarije in vse ostalo prepovedano po spisku ... je kar logicno, da ni efketa.
Lahko pa si gres izmerit % mascobe in cez en mesec spet, pa tako sledis napredku.
urska
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Praženo zelje s krvavicami in krompirjem
Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi