9. okt 2012 18:29
In kaj bo takrat...?
Viva Meier
9. okt 2012 18:29
In kaj bo takrat...?
Viva Meier
14. nov 2012 5:50
Je kdo iz Mbja zainteresiran za en lep jesenski potep do Savinjskega sedla v petek? Z očetom nameravava iti, a ker je prijatelj odpovedal , sva tako ostala brez prevoza. Če koga mika prijeten izlet, nato pa po turi in skurjenih kalorijah na razvajanje v gostilno, se naj javi.
Hvala lepa!
20. feb 2014 2:08
Evo,
jaz ne zdržim več, skos se nekaj čaka, pa naj bo Godota ali " regret v salat ". Odločim se da poiščem nizkocenovnega prevoznika ( pa tudi če je romunjski ) in, naj me nekam odpelje ( predvsem na toplo ). No, tokrat ni bil romunski, in za cca 17 ur in s le dvakratnim ustavljanjem sem tukaj. Zanimivo, da se ni ustavljal na bencinskih črpalkah, kot un romunski, pa tudi jest so dali. Danes prišel tukaj okrog treh popoldan ( krenil v torek ob osmih zjutraj, toliko je trajalo z vsemi postanki ).
Tukaj je toplo, cca 30 stopinj, evo, kako je videti ena hiša v sosedstvu hostla:
danes se le mal razgledal po okolici, preveč zmatran za karkoli, v neki trgovini kupil mango ( skor tako dober kot brazilski, pol se vlegel in malo prej se zbudil.............
lep pozdrav
ežoj
20. feb 2014 5:21
Sem hotela oznanit moj izlet, pa si me prehitel s svojim. Verjel ali ne, celo nate sem mislila in razmišljala, kam se odpravljaš to pot. KEr na uni celini tam spodaj je ravnokar prav prijetno vreme. Ugotovila sem, da na Havajih nisi. Ker so predaleč za samo toliko ur potovanja.
In, ker si ti skrivnosten, bom pa še jaz. Bila sem...na krasu.
Vanja
20. feb 2014 7:30
ežoj je napisal/a: |
Evo, jaz ne zdržim več, skos se nekaj čaka, pa naj bo Godota ali " regret v salat ". Danes prišel tukaj okrog treh popoldan ( krenil v torek ob osmih zjutraj, toliko je trajalo z vsemi postanki ).
lep pozdrav
|
Opa, opa, ežoj se je naveličal čakanja Godota al pa regrada (al prav se piše regrad ali regrat....), mi se pa še nismo naveličal , čakajoč ežoja, no, pa se je že hvalabogu oglasil. Ampak, da pa noče povedat, kje se nahaja, to pa, dragi moji, ni nevem kako ljubeznivo. Hja, mrbit pa želi v oni temi "Se gremo igrat" postavit vprašanje
lp
cervus
20. feb 2014 8:11
Ah, malo suspenza ne škodi
Torej, po temperaturah in preteklih potepanjih sodeč je na južni polobli.
Brazilija ni, kot smo lahko prebrali.
Čakajoč nadaljevanja,
lep pozdrav in srečno, ežoj
mzm
20. feb 2014 8:12
A vaju smem lepo prosit, Vanja in ežoj, da odpreta vsak svojo temo? Ker je res škoda, da se zapisi, ki jih nekateri komaj čakamo, izgubijo v neki že razvlečeni temi.
Aja: nimam pojma, kje je hiša. Glede na pogostost druženja s sošolkami bi rekla, da kje na špansko govornem področju. Da ni nagradni izlet za zmago na miss notranjih organov???
Ognjič
20. feb 2014 8:12
Vanja_v_ZDA a so to mogoče Škocjanske jame? Pred leti smo moževo sorodstvo iz ZDA peljali na ogled le teh in so bili čisto prevzeti.
ricka
20. feb 2014 12:30
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Sem hotela oznanit moj izlet, pa si me prehitel s svojim. Verjel ali ne, celo nate sem mislila in razmišljala, kam se odpravljaš to pot. KEr na uni celini tam spodaj je ravnokar prav prijetno vreme. Ugotovila sem, da na Havajih nisi. Ker so predaleč za samo toliko ur potovanja. In, ker si ti skrivnosten, bom pa še jaz. Bila sem...na krasu.
|
V Kostanjeviški jami gotovo nisi bila, ker ni nikjer videti nobenega netopirja. So pa kapniki prečudoviti vseeno.
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki po bolonjsko
Piščančja stegna z miso pasto