Jasnovidka darinka

tema je zaklenjena

neznan uporabnik

2. feb 2011 17:50

Pravzaprav mi je všeč naravna selekcija. Tisti, ki obvladajo, gredo dalje, tistii, ki ne obvladajo, ne grejo dalje.

Itak je ljudi preveč, se bo Zemlja prekucnila..

Paralela:

zakaj toliko humanitarnih histeričnih izpadov, da rešimo uboge otročke pred umiranjem zaradi žeje, paralize,.... če za te iste otročke, ko odrastejo, nihče ne poskrbi? Če mene vprašaš, so podatki o številu prebivalstva potrebni za kalkuliranje in špekulacije.....mah, ne bom, sem itak zgrešila temo, sorči

japaja

čoko  

član od: 19.11.2007

sporočila: 867

2. feb 2011 20:31

MiškaMiša je napisal/a:

Za vse, ki niste dojeli mojega sporočila:

NISEM JASNOVIDKA! 

Miška Miša

Madona, ne morem verjet, da enim ni potegnilo...

A si celo dobila kakšno ZS?

Drugače pa nekako meni tu spet pade na pamet zakon privlačnosti, torej, da si sami vlečemo k sebi take stvari, o katerih veliko razmišljamo. Če ti nekdo napove, da se boš poškodoval, potem hočeš-nočeš razmišljaš veliko o tem. Pa ni vrag, da se sredi tega razmišljanja ne bi kje spotaknil in se vsaj potolkel... Pa je pravilno napovedal. Čeprav pred tem ni bilo tako mišljeno...

Jaz ne bi šla. Sem prepričana, da si svojo usodo krojimo sami.

Svetovalci so pa zakon.

čoko

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

2. feb 2011 20:38

Ja, včasih so bili župniki v spovednicah, dandanes so pa vedeževalke....

lp

cervus

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

2. feb 2011 20:42

multivitamin je napisal/a:

Saj mamamia, sem te pa sedaj razumel. Včasih jaz tud takoj vsega ne morem štekat. Vsekakor pa terapevt tistemu,ki sam ne zna dalje nakaže pot. Samo prehodil je pa ne bo namesto njega. To zaj ne leti nate. To je nasplošno tak.

Multivitamin.

multivitamin

Drži kot pribito. Podobno kot s tistim kitajskim ribičem, ki ubogemu ne da ribe ampak ga naučiti loviti jih.

Mamamia

mamamia

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

3. feb 2011 22:13

elaphus je napisal/a:

Ja, včasih so bili župniki v spovednicah, dandanes so pa vedeževalke....

lp

cervus

Jaz sem pa zadnjič slišala še novo verzijo: Google - nova Biblija, Facebook - spovednica

Mojca

Majolčica  

član od: 2.2.2008

sporočila: 98

4. feb 2011 8:35

MiškaMiša je napisal/a:

Za vse, ki niste dojeli mojega sporočila:

NISEM JASNOVIDKA! 

Miška Miša
Uf, priznam....nisem dojela tega posta kot provokacijo. Pa še nasedla sem... Tako malokakrat se oglasim, pa še takrat zamočim. Miška Miša, čestitam...mene si dobila!

janko1  

član od: 3.11.2010

sporočila: 468

4. feb 2011 9:34

Ma, ne sekiri se zaradi tega, Majolčica,mene je Miška tud dobila, pa še kakšnega, pa se noče oglasit ali se je oglasil, pa noče priznat. Res pa, da je za na hitro prebrat napisala resen post, z malce razmisleka se pa vidi, kaj je hotla povedat. Raje si oglej tega lepotca, ni čudno, da je ihanski brancin najboljša riba na svetu. janko1

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

4. feb 2011 9:37

Janko1, glede ihanskega brancina se pa popolnoma strinjam!:) JanisJoplin

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

4. feb 2011 10:15

Ja, za enen ja najbpljša riba - svinjsak riba. In "ni ga 'tiča do prašiča" ...

Mamamia

mamamia

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

4. feb 2011 17:45

Sem že pisala o tem, pa bom še enkrat.

Nekoč sem imela rosnih 17 let, neizpolnjeno ljubezen in prav toliko staro sestrično, ki sva se posmehovali najinim mamam, ki jima je znana vedeževalka prerokovala prihodnost, ki da se je izpolnila.

Šli sva skupaj, obe, ker sva bili prepričani, da naju bo hipnotizirala in od obeh izvabila vse, kar bi potrebovala. Nič od tega.

Hrupna gospa, v čudni hiši, na kateri so manjkali čokoladni strešniki in tisto sladko okrasje iz ene pravljice, je pogledala naju obe, ki sva potem poslušali in si skušali zapomniti.

Njej je napovedala skorajšni razpad zveze, v letu in pol nosečnost z drugim, deklico, razhod, kmalu sina z drugim, ki ima rad klobase, poroko mame, ki je bila stara čez 60 let, smrt očima, ostalega si nisem zapomnila.

Meni dva zdrava otroka, sem mislila, da mi je bolane zamolčala, moža s temnimi lasmi in vedrim karakterjem, uspešno kariero in nosečnost v dveh letih.

Vračali sva se po gozdni poti, objemali smreke in se krohotali, bilo pa je 3.7.,

Ko prideva domov, nama je njena mama rekla, da se bo poročila in se je res. Prijateljica je jeseni zapustila tistega fanta, jaz pa sem sem še vedno hrepeneče gledala tistega sošolca s temnimi lasmi in z nikakršnim karaktrejem, se mi je pa zdelo, da bi lahko bil veder.

Ko čas mineva, se mi zdi, da je čas, da ji svetujem kontracepcijo, saj je hodila še v šolo, njen tip pa mi je šel hudo na živce, zato sem prekinila stike, za rojstni dan, ki ga ima novembra, pa sem jo obiskala. Ko se je tisti njeni začasno odstranil, sem ji na hitro rekla, da se je šlogaca zmotila, saj bi morala ona že biti noseča. Njenega odgovora ne bom povedala, povem pa, da me je bilo naslednje pol leta, ko sem še vedno čakala na svoj prvi poljub tako strah nosečnosti, da se povedati ne da.

Nekaj let nazaj sem z njenim naslednjim partnerjem, ki ga takisto ne maram, delala klobase, to je pa tudi edino, kar ga je zanimalo.

Do skrajšam, njej se je vse napisano izpolnilo, meni pa prav nič.

Zaključek potegnite sami. Sem pa prepričana, da imajo posamezniki danosti, ki jih drugi nimajo. Eni so krasni fiziki in so vedno razumeli, kaj je sekunda na kvadrat, jaz pa tega nikoli. Tudi to je danost.

Sem pa nekje prebrala, da navkljub vedeževanju lahko  sami uravnavamo usodo in napoved lahko spremenimo.

PS Kljub vsemu sem se nato na smrt zaljubila v nekega svetlolasca, otožnega muzikanta. Brigalo me je, če ni ustrezal.

F r i n a

Sporočilo je spremenil(a) frina dne 04. 2011 17:48

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti